Λάρισα - Παναθηναϊκός: Τα όργια του Νέντοβιτς και το χειροκρότημα στον μεγάλο Σέρβο

Παναθηναϊκός: Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν… από άλλον πλανήτη και με 38 πόντους πήρε από το χέρι τον Παναθηναϊκό για την ανατροπή στη Λάρισα.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν… από άλλον πλανήτη και με 38 πόντους πήρε από το χέρι τον Παναθηναϊκό για την ανατροπή στη Λάρισα.

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε… σκούρα απέναντι στη Λάρισα και κλήθηκε να ανατρέψει διαφορά 19 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πρίφτης φώναζε για την άμυνα, αλλά χρειαζόταν και κάποιος να τραβήξει το κάρο από τη λάσπη στην επίθεση.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος, σκοράροντας 38 πόντους με 5/6 δίποντα, 8/14 τρίποντα, 4/5 βολές, ενώ είχε και 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και ένα κλέψιμο. Ο Σέρβος ήταν όλη η επίθεση του Παναθηναϊκού τη στιγμή που τίποτα δε λειτουργούσε σωστά και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με τρίποντο από τα 10 μέτρα, διαμορφώνοντας το 84-90 στα τελευταία 13 δευτερόλεπτα. Μάλιστα όσοι βρέθηκαν στο κλειστό της Λάρισας σηκώθηκαν για να τον χειροκροτήσουν, μετά την μοναδική παράσταση του Νέντοβιτς.

Προσέθεσε άλλη μία τρομερή εμφάνιση στην Stoiximan Basket League, αφού κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τους 24 πόντους που πέτυχε στο ΣΕΦ τον περασμένο Νοέμβριο, στη νίκη των «πρασίνων» επί του Ολυμπιακού. Οι αποψινοί 38 πόντοι βέβαια αποτελούν το νέο ρεκόρ του στο πρωτάθλημα, ενώ για έναν πόντο δεν ισοφάρισε την κορυφαία του επίδοση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στις 22 Δεκεμβρίου του 2020 ο Νέντοβιτς είχε σημειώσει 39 πόντους στο Τελ Αβίβ, απέναντι στην Μακάμπι, όμως τότε αυτοί δεν έφτασαν, αφού οι Ισραηλινοί επικράτησαν με 89-81.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News