Νεμάνια Νέντοβιτς: «Έπρεπε κάποιος να βγει μπροστά, δεν είναι εύκολο το ελληνικό πρωτάθλημα»
Νεμάνια Νέντοβιτς: Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε μετά από την τρομερή του εμφάνιση και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λάρισας με 90-86 και τόνισε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο.
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε μετά από την τρομερή του εμφάνιση και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λάρισας με 90-86 και τόνισε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νεμάνια Νέντοβιτς στην ΕΡΤ:
Για την εμφάνισή του: «Έπρεπε κάποιος να βγει μπροστά. Δεν ήμουν στη Βαρκελώνη και είχα δύο ακόμα μέρες για ξεκούραση και ήταν κάτι που με βοήθησε να βγω μπροστά για την ομάδα».
Για την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο: «Μπορούμε να το ρίξουμε στην κούραση. Εγώ έπαιξα 4 ματς σε 8 μέρες και οι συμπαίκτες μου 5 σε 8 μέρες. Αλλά παραμείναμε συγκεντρωμένοι και τελικά κερδίσαμε».
Για το αν είναι δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι δύσκολο γιατί όλοι προετοιμάζονται για ένα παιχνίδι και έχουν επτά ημέρες κόντρα και στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και έχουν φυσικά περισσότερες μέρες ξεκούρασης. Δεν είναι εύκολο το ελληνικό πρωτάθλημα».
Για το Final Four του Κυπέλλου: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Θέλουμε τον τίτλο και είναι ένας από τους στόχους μας. Θα δώσουμε το 100%».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάρισα – Παναθηναϊκός: Τα όργια του Νέντοβιτς και το χειροκρότημα στον μεγάλο Σέρβο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
