Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σε πολύ καλό δρόμο η απόκτηση Γκριγκόνις!

Οι «πράσινοι» είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ΤΣΣΚΑ προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Λιθουανό γκαρντ-φόργουορντ.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει διακαώς να κάνει δικό του, τον Μάριους Γκριγκόνις. Διότι ο Λιθουανός γκαρντ-φόργουορντ έχει όλα, όσα θέλει ο Ντέγιαν Ράντονιτς Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ενας σούπερ Μάριους για όλες τις δουλειές. Από την πρώτη στιγμή, η πλευρά του παίκτη ενημέρωσε πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την ΤΣΣΚΑ. Με την οποία δεσμεύεται ο Λιθουανός με συμβόλαιο. Παναθηναϊκός και ΤΣΣΚΑ έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας εδώ και μερικές μέρες και μεταξύ των διοικήσεων υπάρχει αμοιβαία διάθεση για να βρεθεί η λύση. Να σημειώσουμε κάτι πολύ σημαντικό. Δεν υπάρχει μπάι άουτ στο συμβόλαιο του 28χρονου παίκτη και αυτό σημαίνει ότι η ρωσική ομάδα μπορεί να ζητήσει όποιο ποσό θελήσει. Όμως από τη στιγμή που υπάρχει ο Παναθηναϊκός, το ποσό θα είναι σε λογικά πλαίσια.

Ο Μάριους Γκριγκόνις θέλει να ντυθεί στα πράσινα. Θέλει πως και πως να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού ενώ οι «πράσινοι» μετά και την αποχώρηση του Νέντοβιτς έχουν και χώρο και έξτρα οικονομική άνεση (1εκ. ευρώ) για να μπορέσουν να καλύψουν τις οικονομικές ανάγκες του Γκριγκόνις. Κατά συνέπεια εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει οριστική εξέλιξη επί του θέματος. Υπάρχει αισιοδοξία πως θα γίνει το ντιλ και έτσι ο Παναθηναϊκός θα προσθέσει στο ρόστερ του έναν παίκτη από το πάνω ράφι με πλούσιες παραστάσεις από το υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News