Παναθηναϊκός: Όλα τα… λεφτά στον άσο και στον πάουερ φόργουορντ!

Οι «πράσινοι» θα έχουν μεγαλύτερη οικονομική άνεση και θα ρίξουν αρκετό (οικονομικό) βάρος στη θέση «1» και στο «4» με κινήσεις από το πάνω ράφι.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς βρίσκεται ήδη στην χώρα του προκειμένου να πάρει μερικές ανάσες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα κάνει διακοπές. Το αντίθετο. Είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τους «πράσινους» για το θέμα των μεταγραφών. Των κινήσεων που θα γίνουν ώστε ο Παναθηναϊκός να εμφανιστεί αρκετά δυνατός. Το ακριβές νούμερο του μπάτζετ δεν έχει καθοριστεί, αλλά είναι βέβαιο πως οι «πράσινοι» θα ρίξουν βάρος σε δύο σημαντικές θέσεις. Η μία είναι αυτή του βασικού οργανωτή. Ξεκάθαρα! Διότι τα δύο τελευταία χρόνια «πόνεσαν» αρκετά και οδηγήθηκαν σε πρόχειρες και αποτυχημένες κινήσεις. Πλην φυσικά του Πάρις Λι, ο βασικός τους οργανωτής θα είναι από το πάνω ράφι. Εκεί θα επικεντρωθούν οικονομικά. Το όνομα του Νικ Καλάθη είναι σε ξεχωριστή θέση. Είναι μια κατηγορία μόνο του για τους «πράσινους» διότι πολύ απλά είναι ο άνθρωπος που θα μπορέσει να προσφέρει ασφάλεια και να εξασφαλίσει την «εκτόξευση» της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» αναμένεται να δώσουν βάση και στο θέμα του 4αριού. Διότι τα δύο τελευταία χρόνια και από τη στιγμή που έφυγε ο ΝτεΣον Τόμας, δεν έχουν καταφέρει να βρει κάτι αξιόλογο ενώ ταυτόχρονα έχασαν και τον Ντίνο Μήτογλου που πήγε στην Αρμάνι. Στο «4» υπάρχει ένα τεράστιο «κενό» και οι «πράσινοι» θα επεξεργαστούν τις περιπτώσεις για να πάρουν έναν παίκτη από το πάνω ράφι. Θα δώσουν ένα σημαντικό μέρος του μπάτζετ για να έχουν στις τάξεις τους έναν δυναμικό ξένο πάουερ φόργουορντ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News