Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Σε στενές επαφές με τον Ντέρικ Γουόλτον Τζούνιορ!

Οι «πράσινοι» έχουν κεντράρει την περίπτωση του Αμερικανού πόιντ γκαρντ ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αλμπα και Βιλερμπάν και μάλιστα έχει γίνει προχωρημένη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πως η αγορά είναι περιορισμένη για την απόκτηση ενός γκαρντ που θα μπορέσει να βοηθήσει από τη θέση «1». Το όνομα του Ντέρικ Γουόλτον Τζούνιορ είχε πέσει στο τραπέζι και από τη πρώτη στιγμή άρεσε η περίπτωσή του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Ο 27χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ έχει αγωνιστεί και στην Ευρώπη μια και έχει παίξει σε Αλμπα, σε Ζαλγκίρις και σε Βιλερμπάν. Οι δύο πλευρές έχουν ήδη μιλήσει και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει… ντιλ.

Ο Ντέρικ Γουόλτον Τζούνιορ ήταν μια περίπτωση που χρειάστηκε επεξεργασία από το τεχνικό επιτελείο, αλλά με δεδομένο το γεγονός πως δεν υπάρχει χρόνος και πολλές επιλογές, κυκλώθηκε το όνομά του, υπήρξε άμεσα επαφή, ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα πράσινα και ως εκ τούτου το πιθανότερο είναι σύντομα να πέσουν και οι υπογραφές. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News