Παναθηναϊκός: Περνούν οι ώρες και ο Ράντονιτς… πρασινίζει!

Το τελεσίγραφο που έχει δοθεί στον Μαυροβούνιο κόουτς οδεύει προς τη λήξη του και αυτό είναι υπέρ του Παναθηναϊκού. Ο 52χρονος προπονητής φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την τεχνική ηγεσία των «πρασίνων».

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε δει με θετικό μάτι την προοπτική του Παναθηναϊκού και το «όχι» προς τους Σέρβους θα τον χρίσει ως το φαβορί για τον πάγκο των «πρασίνων»

Ο Παναθηναϊκός τον έχει σταμπάρει, έχει μιλήσει μαζί του (επίσημα δεν υπάρχει τίποτα από την ΚΑΕ) γιατί θεωρεί πως είναι ο ιδανικός για την φιλοσοφία του. Οι σχέσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς έχουν «παγώσει» με την διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα μετά και την αποχώρηση του Νίκολα Κάλινιτς, το τελεσίγραφο (ως τις 30/6) έχει δοθεί στον έμπειρο κόουτς, αλλά όσο περνούν οι ώρες, ο 52χρονος τεχνικός αποχωρεί από το Βελιγράδι και κατά συνέπεια αυξάνει τις πιθανότητές του για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ή για να γίνει το νούμερο ένα φαβορί για τον πάγκο της ομάδας. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε δει εξ’ αρχής με θετικό μάτι την προοπτική των «πρασίνων». Κάτι λογικό. Όμως αυτό συνδυάστηκε και με το γεγονός πως υπήρξε διαφωνία με τις αποχωρήσεις σημαντικών στελεχών της σερβικής ομάδας. Δεν είναι τυχαίο πως ο Ερυθρός Αστέρας γνωστοποίησε τις προθέσεις του προς τον Μαυροβούνιο κόουτς ώστε να είναι καλυμμένος προς τον κόσμο του.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη – προφανώς – και περιμένει την οριστικοποίηση της εξέλιξης. Δηλαδή του διαφαινόμενου «όχι» του Ράντονιτς στον Ερυθρό Αστέρα. Μόλις αυτό συμβεί, τότε ο Μαυροβούνιος κόουτς θα γίνει το γκράντε φαβορί για να αφήσει το Βελιγράδι και να έρθει στην Αθήνα για να δουλέψει στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News