Basket League: Πότε ξεκινούν οι τελικοί Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού

Basket League: Πότε ξεκινούν οι τελικοί Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού | Πρόγραμμα | Καλεντάρι

Μετά και την πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου, το βράδυ της Παρασκευής, όλες οι σειρές των προημιτελικών της Stoiximan Basket League κρίθηκαν στις δύο νίκες.

Οι δύο έχοντες το πλεονέκτημα έδρας (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) και οι δύο μη έχοντες (Προμηθέας, Λάρισα) να φτάνουν στο 2-0. Στα ημιτελικά τώρα ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα, ενώ ο Ολυμπιακός τον Προμηθέα, με τους δύο «αιωνίους» φυσικά να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Όπως γίνεται αντιληπτό μόνο αν γυρίσει… ο κόσμος ανάποδα και ζήσουμε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού (να αποκλείσουν, δηλαδή, είτε οι Πατρινοί τους «ερυθρόλευκους», είτε οι Θεσσαλοί τους «πράσινους»), το ελληνικό μπάσκετ δεν θα ζήσει ξανά μετά από τρία χρόνια μια «καυτή» μονομαχία των δύο «αιωνίων» για το θρόνο του πρωταθλητή. 

Πότε, όμως, αναμένεται να ξεκινήσουν οι τελικοί γιατί οι ανυπομόνοι… βιάζονται; 

Οι σειρές των ημιτελικών, οι οποίες κρίνονται στις τρεις νίκες έχουν οριστεί και η αρχή γίνεται το απόγευμα της Κυριακής, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Λάρισα.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκός – Λάρισα

  • Παναθηναϊκός – Λάρισα (Κυριακή 29/5)
  • Λάρισα – Παναθηναϊκός (Τρίτη 31/5)
  • Παναθηναϊκός – Λάρισα (Παρασκευή 3/6)

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακός – Προμηθέας

  • Ολυμπιακός – Προμηθέας (Δευτέρα 30/5)
  • Προμηθέας – Ολυμπιακός (Τετάρτη 1/6)
  • Ολυμπιακός – Προμηθέας (Σάββατο 4/6)

Αντιλαμβάνεται κανείς, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να είναι τα φαβορί των σειρών, πως ακόμα και με ένα καθαρό 3-0 οι τελικοί δεν πρόκειται να ξεκινήσουν πριν τις 7 Ιουνίου, με την πρώτη υποψήφια ημερομηνία να είναι στις 8/6.

Όπως είναι λογικό, αν οποιαδήποτε από τις δύο ημιτελικές σειρές ξεφύγει από τις τρεις νίκες, τότε θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο παραπάνω για να δούμε πότε θα ξεκινήσει το ζευγάρι που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή να δίνει τη δική του «μάχη».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News