EuroLeague: Το καθηλωτικό ντοκιμαντέρ για την επιστροφή του Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν

Το ντοκιμαντέρ της EuroLeague για την επιστροφή του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν βρίσκεται από την Τρίτη (01/03) στον «αέρα», με τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη να μιλούν μεταξύ πολλών άλλων για τον πιο επιτυχημένο Ευρωπαίο προπονητή όλων των εποχών.

Το καλοκαίρι του 2021 σηματοδότησε τη μεγάλη επιστροφή του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία της Παρτίζαν σχεδόν 30 χρόνια μετά τον άθλο του 1992 στην Κωνσταντινούπολη, όπου η ομάδα του Βελιγραδίου είχε ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης υπό την καθοδήγηση του Σέρβου τεχνικού.

Στο ντοκιμαντέρ διάρκειας 29 λεπτών που δημιούργησε η EuroLeague για τον επαναπατρισμό του Ζοτς μιλούν μεταξύ αρκετών άλλων οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης, με τους οποίους ο πολυνίκης Ευρωπαίος τεχνικός συνεργάστηκε στον Παναθηναϊκό από το 1999 έως το 2012.

Ο «Φράγκι» σημείωσε: «Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα, δεν είναι μόνο το μπάσκετ αλλά είναι και το πώς συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους τριγύρω σου και το πώς δημιουργείς την ατμόσφαιρα».

Από την πλευρά του, ο «3D» υποστήριξε: «Μπορεί να σου δώσει τα πάντα. Μέσα στο γήπεδο γνωρίζεις τα πάντα. Τόσο για την ομάδα σου, όσο και για τον αντίπαλο».

Τέλος, ο ίδιος ο Ομπράντοβιτς δεν χρειάστηκε να πει πολλά για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό. Αρκούσε απλά το «Μοναδικές αναμνήσεις, 13 χρόνια, 27 τελικοί, 22 τίτλοι» για να αποτυπώσει το δυσθεώρητο μέγεθος της επιτυχίας του στην Αθήνα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News