Final Four Euroleague: Ανατριχίλα! Μπάρτσα - Ρεάλ με... είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό

Το σουτ του Βασίλιε Μίσιτς δεν ήταν ικανό να χαλάσει το πάρτι των φίλων του Ολυμπιακού στην εξέδρα, ένα πάρτι το οποίο συνεχίστηκε ακόμα και στον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Ισπανοί είναι περίπου 1.500 στη Stark Arena και οι φωνές τους υπερκαλύφθηκαν από τους Έλληνες. Τι και αν ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με τον πιο σκληρό τρόπο και το buzzer beater του Μίσιτς, οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» επέστρεψαν στις θέσεις τους και δε σταμάτησαν να τραγουδούν παρότι στο παρκέ δε βρισκόταν η ομάδα τους.

Το «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» δονεί την ατμόσφαιρα στη σάλα του Βελιγραδίου και το σάουντρακ του δεύτερου ημιτελικού ήταν το τραγούδι των Ελλήνων που ταξίδεψαν στη Σερβία, τρελαίνοντας Ισπανούς και Σέρβους.

 

Αυτό είναι και ένα δείγμα αναγνώρισης ως προς τη σεζόν και τις στιγμές που τους χάρισε ο Ολυμπιακός, αφού την απογοήτευση της στιγμής κέρδισε εν τέλει το ταξίδι και το πάρτι δεν μπορούσε να χαλάσει παρά την πίκρα.

Πέραν όλων των άλλων το ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού έμεινε στις κερκίδες κράτησε και… ζωντανή την εικόνα, αφού διαφορετικά το clasico θα παιζόταν μπροστά σε μισοάδειες -στην καλύτερη- εξέδρες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News