Μπράιαντ Ντάνστον στο sportday.gr: «Ο Σλούκας είναι ο νονός μου αλλά μας... σκότωσε»

Μπράιαντ Ντάνστον: Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και νυν της Εφές Αναντολού, Μπράιαντ Ντάνστον, μίλησε στο sportday.gr για τη σχέση του με τον Κώστα Σλούκα, το μήνυμα που θα του στείλει αλλά και τους στόχους της ομάδας του από εδώ και στο εξής στην EuroLeague!

Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και νυν της Εφές Αναντολού, Μπράιαντ Ντάνστον, μίλησε στο sportday.gr για τη σχέση του με τον Κώστα Σλούκα, το μήνυμα που θα του στείλει αλλά και τους στόχους της ομάδας του από εδώ και στο εξής στην EuroLeague!

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο και ένα τρελό buzzer beater του Κώστα Σλούκα για να επικρατήσει της Εφές Αναντολού και ο Μπράιαντ Ντάνστον μίλησε -χωρίς να κρύβει την απογοήτευσή του για την έκβαση της αναμέτρησης- στο sportday.gr. Ο Αμερικανός σέντερ των Τούρκων στάθηκε στο κάθετο παιχνίδι των γκαρντ του Ολυμπιακού και τη ζημιά που προκάλεσε αυτό στην άμυνα της Εφές.

«Ήμασταν λίγο κουρασμενοι, μας έκαναν ζημιά οι γκαρντ του Ολυμπιακού που επιτέθηκαν στους ψηλούς σε όλο το παιχνίδι. Έβαλαν κάποια πολύ μεγάλα σουτ και παρότι αρκετές φορές τους σταματήσαμε και παίξαμε αρκετά καλά, κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση και σε κρίσιμες στιγμές τους επιτρέψαμε να νιώσουν άνετα. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να βάζεις στον αντίπαλο πίεση και εμείς δεν το κάναμε».

Όσον αφορά τους στόχους της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εφές, που αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο 12-12 τόνισε: «Είναι μια πολύ ανταγωνιστική κούρσα αυτήν τη στιγμή για τα playoffs, πρέπει να παλέψουμε και να πάρουμε κάποιες νίκες εκτός έδρας. Αυτή στο ΣΕΦ θα μπορούσε να είναι μία, αλλά δεν την πήραμε. Θα είναι σκληρή η μάχη αλλά πρέπει να προχωρήσουμε».

Οι αναμνήσεις του Ντάνστον από τον Ολυμπιακό και ο… νονός Σλούκας

Ο Ντάνστον γνωρίζει τα λημέρια του ΣΕΦ πολύ καλά, αφού αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για δύο σεζόν από το 2013 έως το 2015. Το ΣΕΦ δεν είναι όπως το γνώριζε τότε, αφού πλέον υποδέχεται μόλις 1.000 άτομα, ελέω κορωνοϊού, αλλά για αυτόν οι βραδιές στην Ελλάδα κρύβουν πάντοτε αναμνήσεις.

«Ναι το γήπεδο δεν είναι γεμάτο, όπως είναι συνήθως από τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά πάντοτε είναι υπέροχο το συναίσθημα να έρχομαι εδώ στην Αθήνα και να παίζω. Εδώ άλλωστε ήταν το πρώτο μου σπίτι όσον αφορά την EuroLeague».

Μάλιστα με τον Κώστα Σλούκα τον συνδέει και μία σχέση εκτός γηπέδων, αφού ο γκαρντ του Ολυμπιακού είναι ο νονός του. Ο Ντάνστον δε θα μπορούσε να του κρατήσει κακία για το buzzer beater, μεταφέροντάς του το δικό του μήνυμα. 

«Ο Σλούκας είναι ο… νονός μου, όμως σήμερα μας “σκότωσε” με το τελευταίο σουτ. Θα του στείλω μήνυμα αργότερα. Θα του πω να συνεχίσει να παίζει σε αυτό το επίπεδο και να οδηγήσει την ομάδα του στα playoffs».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News