2022 NBA All Star Game: Πρώτο φαβορί για MVP ο Γιάννης!

2022 NBA All Star Game: Πρώτο φαβορί για MVP ο Γιάννης, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες μπροστά από Εμπίντ και Λεμπρόν Τζέιμς

Κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, ξεκινάει η γιορτή του μπάσκετ στην Αμερική που κορυφώνεται με τον αγώνα των δύο ομάδων, που έχουν επιλεγεί από τις ψήφους των φιλάθλων. Φέτος οι δύο ομάδες, με αρχηγούς τον Λεμπρόν Τζέιμς και τον Κέβιν Ντουράντ θα παλέψουν για την νίκη στο ανανεωμένο All Star Game που τραβάει τα βλέμματα όλης της μπασκετικής υφηλίου.

Ένα ερώτημα είναι, εκτός από το ποια ομάδα θα βγει νικήτρια και ποιος θα είναι ο MVP του αγώνα, μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για όλους τους παίκτες. Όπως θα δείτε και παρακάτω, οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν ως φαβορί τους ίδιους παίκτες που περίπου δίνουν και για MVP της regular season στο ΝΒΑ, αναγνωρίζοντας ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Πρώτο φαβορί ο Γιάννης!

Στην πρώτη θέση τον φαβορί για MVP είναι ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο. Καμία έκπληξη θα έλεγε κανείς, αφού ο Greek Freak διανύει άλλη μια καταπληκτική σεζόν, είναι πιο ώριμος και πλέον δεν έχει το βάρος του «πρέπει» για ένα πρωτάθλημα. Το πρόβλημα με τον Γιάννη, αν μπορούμε να πούμε ότι είναι πρόβλημα, είναι ότι δεν καταλαβαίνει από φιλικά, ή αγώνες επίδειξης και όποτε μπαίνει στο παρκέ παίζει για να κερδίσει, ακόμα και σε All Star game. Το έκανε πέρσι, που αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης με 35 πόντους και 16/16 σουτ εντός πεδιάς, μπορεί να το κάνει και φέτος αν το θελήσει. Οι στοιχηματικές εταιρίες τον έχουν πρώτο στην λίστα με απόδοση που κυμαίνεται γύρω στο 4.5.

Ακολουθεί ο καταπληκτικός φέτος Τζοέλ Εμπίντ

Αμέσως μετά τον Γιάννη ακολουθεί ο φοβερός και τρομερός Εμπίντ που κάνει πράγματα και θαύματα φέτος, οδηγώντας τους Σίξερς στην πρώτη τετράδα της Ανατολικής περιφέρειας. Ο Καμερουνέζος σέντερ με 29.3 πόντους, 11.1 ριμπάουντ και 4.3 ασιστ διανύει μια MVP σεζόν στο ΝΒΑ και δεν θα είναι περίεργο να είναι και MVP στο All Star Game. Μάλιστα βρίσκεται και στην αντίπαλη ομάδα από τον Γιάννη, οπότε θα έχει σημασία και η μεταξύ τους κόντρα. Στις στοιχηματικές εταιρίες μπορεί να τον βρει κάποιος με απόδοση περίπου στο 8.00.

Μπορεί κανείς να ξεγράψει τον Λεμπρόν;

Ο «Βασιλιάς» έχει μπει πλέον στα 37 του χρόνια αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να κάνει πράγματα που έκανε και πριν 10 χρόνια στα παρκέ. Μπορεί η ομάδα του να μην τα πηγαίνει τόσο καλά αλλά ο ίδιος σπάει το ένα milestone μετά το άλλο. Είναι σίγουρα ο πιο έμπειρος σε All Star Game από όλους τους συμμετέχοντες αφού έχει αγωνιστεί 18 φορές και έχει πάρει τον τίτλο του MVP τρεις φορές (2006,2008,2018). Θα θελήσει να πάει και για μια τέταρτη φορά ώστε να μεγαλώσει και άλλο το legacy του; θα φανεί στο γήπεδο αλλά οι εταιρίες στοιχηματισμού τον δίνουν με απόδοση 13.00. Το πρόβλημα είναι ότι είναι στην ίδια ομάδα με τον Γιάννη και το έργο του μπορεί να.. δυσκολέψει.

Υπάρχουν και οι εκπλήξεις

Μεταξύ Εμπίντ και Τζέιμς υπάρχουν και οι εκπλήξεις στις αποδόσεις. Αν για τον Κάρι, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μεγάλη ανατροπή, η παρουσία του στην 4η θέση των προβλέψεων (11.00 απόδοση), αφού φέτος έχει επιστρέψει στις MVP εμφανίσεις του, τότε για τον φοβερό Τζα Μοράντ η τρίτη θέση είναι αναπάντεχη. Ο νεαρός γκαρντ που έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από την φανταστική χρονιά που κάνει και οδηγεί την ομάδα του, στις πρώτες θέσεις τις Δύσης, έχει την δίψα και την φιλοδοξία για να το καταφέρει και αυτό. Μόνο που τον κατατάσσουν αμέσως μετά τον Γιάννη και τον Εμπίντ με απόδοση περίπου στο 10.00, καταλαβαίνει κανείς ότι ο highflyer Μοράντ μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Βέβαια όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, σημαντικό ρόλο θα παίξει και ποιανού η ομάδα θα είναι νικήτρια, καθώς ως είθισται από εκεί βγαίνει και ο MVP του αγώνα.  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News