Βίρτους Μπολόνια: Παρουσιάστηκε ο Σενγκέλια και μίλησε για το μέλλον του το καλοκαίρι

Ο Τόρνικε Σενγκέλια παρουσιάστηκε και επίσημα από τη Βίρτους Μπολόνια, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος που είναι μέρος αυτού του φιλόδοξου κλαμπ.

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Ντάνιελ Χάκετ, η Βίρτους Μπολόνια απέσπασε την υπογραφή του Τόρνικε Σενγκέλια. Ο Γεωργιανός φόργουορντ παρουσιάστηκε σήμερα επίσημα από τους Ιταλούς, παρουσία του CEO της ομάδας Λούκα Μπαράλντι, εξηγώντας τους λόγους που διάλεξε τη Βίρτους.

«Όταν ο ατζέντης μου είπε πως υπάρχει πιθανότητα να έρθω στη Βίρτους ήμουν πολύ χαρούμενος αφού πρόκεται για έναν σύλλογο με στόχους και φιλοδοξίες. Δεν μπορώ να πω πως η απόφαση ήταν δύσκολη, δύσκολες είναι οι ώρες που περνάει ο λαός της Ουκρανίας.

Δεν ήταν εύκολο αλλά την ίδια ώρα υπήρξα πολύ σίγουρος για την απόφασή μου και τη στηρίζω. Όταν έφυγα από την ΤΣΣΚΑ ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω τις επιπτώσεις που θα έφερνε αυτή η απόφαση».

Όσον αφορά το μέλλον του ο Σενγκέλια τόνισε πως «Όλα συνέβησαν γρήγορα και θέλω τον χρόνο μου για να αποφασίσω για την επόμενη σεζόν. Στο τέλος θα σκεφτώ τις επιλογές μου και θα πάρω την καλύτερη απόφαση βασισμένη στα ενδιαφέροντά μου και αυτά της οικογένειάς μου».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News