ΕΟΚ: Συνάντηση Λιόλιου με Τούρκογλου στην Κωνσταντινούπολη

Ο Βαγγέλης Λιόλιος και ο Χέντο Τούρκογλου είχαν τη δική τους συνάντηση στο περιθώριο της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο πρόεδρος της ΕΟΚ συναντήθηκε με τον αντίστοιχο της τουρκικής ομοσπονδίας και συζήτησαν για τον τρόπο που βλέπουν το μπάσκετ. Μάλιστα ο Τούρκογλου έδειξε στον Βαγγέλη Λιόλιο τη μακέτα για το νέο γήπεδο που χτίζεται στην Κωνσταντινούπολη και θα φιλοξενεί τις υποχρεώσεις της Εθνικής Τουρκίας.
Η Ελληνική Ομοσπονδία δεν είχε κανένα παράπονο από τη φιλοξενία, ενώ είχε προσκαλέσει τον Τούρκογλου και για το παιχνίδι των δύο ομάδων στα Λιόσια, με εκείνον να μην ταξιδεύει τελικά μετά και τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνική Ελλάδας: Αυτή η ομάδα σε κάνει να ανυπομονείς για το Eurobasket
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνική Ελλάδας: Το ελληνικό μπάσκετ, δείχνει και πάλι να σφύζει από υγεία
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Απίθανος Παυλίδης: Πέτυχε χατ-τρικ στο 1-4 της Μπενφίκα επί της Πόρτο! (videos)
- Βιτόρια: «Αξίζαμε να κερδίσουμε»
- Super League: Η βαθμολογία των πλέι οφ - Τι θέλει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα
- Φορτούνης: Σκόραρε στο 90+7' και χάρισε την πρώτη νίκη στην ομάδα του μετά από 3 μήνες
- ΑΕΛ: Πέθανε οπαδός της ομάδας, την ημέρα της ανόδου