Εθνική Τουρκίας: Με Σέιν Λάρκιν και όλα τα αστέρια της κόντρα στην Ελλάδα

Με τα πιο λαμπερά της αστέρια θα παραταχθεί η Τουρκία απέναντι στην Ελλάδα στα παιχνίδια των παραθύρων στις 25 και 28 Φεβρουαρίου.

Η Τουρκία θα ταξιδέψει στις 25/2 στα Λιόσια για να αντιμετωπίσει την Ελλάδα στα προκριματικά του EuroBasket, με πλήρη σύνθεση. Συγκεκριμένα βρίσκονται στην προεπιλογή οι Σέιν Λάρκιν, Σερτάκ Σανλί, Σεχμούς Χαζέρ, Μελίχ Μαχμούτογλου και αρκετοί ακόμα παίκτες από ομάδες της EuroLeague.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά μετά από τρεις ημέρες (28/2) στο Sinan Erdem, με την ΕΟΚ να έχει επίσης έρθει σε συμφωνία για να κληθούν στην Εθνική ομάδα οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Στις 24/2 η Εφές υποδέχεται την Μακάμπι, ενώ ανήμερα του αγώνα η Μπαρτσελόνα του Σανλί αγωνίζεται στην Αγία Πετρούπολη, ενώ η Φενέρ αντιμετωπίζει την Μονακό στο «πριγκιπάτο».

Οι κλήσεις της Εθνικής Τουρκίας

Μπουγκραχάν Τουντσέρ (Εφές), Σέιν Λάρκιν (Εφές), Ερτέν Γκαζί (Εφές), Ογκούς Σαβάς (Μπαχτσεσεχίρ), Φουρκάν Χαλταλί (Μπεσίκτας), Εγκεχάν Αρνά (Μπεσίκτας), Κενάν Σιπαχί (Μπεσίκτας), Ντόγκους Οζντεμίρογλου (Νταρουσάφακα), Μελί Μαχμούτογλου (Φενέρ), Μετετσάν Μπιρσέν (Φενέρ), Σεχμούς Χαζέρ (Φενέρ), Ονουράλπ Μπιτίμ (Μπουρσασπόρ), Σεντίκ Καμπατσά (Γαλατά), Οκμπέν Ουλουμπάι (Γαλατά), Μουχσίν Γιασάρ (Τόφας), Ιμπραήμ Ουγκουρλού (Τόφας), Σαμάτ Τζεγίκ (Τουρκ Τέλεκομ), Σερτάκ Σανλί (Μπαρτσελόνα)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News