Euroleague: Βασίλη Σπανούλης, Τόνι Πάρκερ και... μαμά Ντόντσιτς συμπρωταγωνιστούν - Δείτε πού και πώς...

Euroleague: Βασίλη Σπανούλης, Τόνι Πάρκερ και… μαμά Ντόντσιτς συμπρωταγωνιστούν – Δείτε πού και πώς… σε ένα απολαυστικό τρέιλερ

Θα το δούμε την προσεχή Τρίτη, 12 Απριλίου. Πρόκειται για το ντοκιμαντέρ της Euroleague για τη δυνατότητα των ανερχόμενων ταλέντων να «ανθίσουν». Το ντοκιμαντέρ έχει όνομα κι αυτό είναι «Table Talk: Life of a Prospect».

Κόσμος και κοσμάκης θα μας πει πολλά και διάφορα για το θέμα. Ο τρεις φορές πρωταθλητής Euroleague Βασίλης Σπανούλης, ο παλαίμαχος σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς, με τέσσερα δαχτυλίδια ΝΒΑ και πρόεδρος της Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ και η μητέρα του «τρομερού μωρού» του σλοβενικού μπάσκετ και αστέρα των Ντάλας Μάβερικς Λούκα Ντόντσιτς, Μίριαν Ποτέρμπιν.

Στο ντοκιμαντέρ καταθέτουν την εμπειρία τους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, αλλά και τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται και «τρεις ανατέλλοντες αστέρες» του ευρωπαϊκού μπάσκετ: ο Γάλλος Ματιέ Στραζέλ και η Λιθουανή Γιουστέ Γιοτσιτέ, αμφότεροι της Βιλερμπάν, καθώς και ο Σέρβος Φιλίπ Πετρούσεφ της Αναντολού Εφές.

To τρέιλερ του ντοκιμαντέρ κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τους Τόνι Πάρκερ και Βασίλη Σπανούλη, να είναι απολαυστικοί.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News