Γιώργος Παπαγιάννης: «Υποστηρίξαμε το πλάνο μας, ήθελα να τα δώσω όλα για την Εθνική»

Στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην Εθνική ομάδα στάθηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης στις δηλώσεις του μετά τη σπουδαία νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επί της Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη.

Ο «πύργος» της Εθνικής ομάδας κατέγραψε 21 πόντους και 9 ριμπάουντ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο «διπλό», το οποίο δίνει τεράστιο προβάδισμα στην «επίσημη αγαπημένη» για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Μετά το τέλος του ματς, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA και στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο της ομάδας, αλλά και στους προσωπικούς στόχους που είχε ενόψει των προκριματικών αγώνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ δυνατή. Ο κόουτς μάς είχε προετοιμάσει να είμαστε συγκεντρωμένοι για αυτό. Η Τουρκία έβαλε δύσκολα σουτ, αλλά είχαμε ένα πλάνο, το υποστηρίξαμε και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Ξέραμε πως η Τουρκία μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι, καλό θα ήταν να είχαμε κρατήσει το +16, αλλά το θέμα είναι πως πήραμε τη νίκη. Προσωπικά είχα πει στον εαυτό μου να τα δώσω όλα για τη νίκη, γιατί στα παράθυρα δεν είναι πολλές οι ευκαιρίες που έχουμε για να παίξουμε. Ήθελα όμως να τα δώσω όλα για την Εθνική Ομάδα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ομάδα, ο καθένας δίνει το 100% για να κερδίζει η Εθνική κι αυτό φαίνεται, ανεξάρτητα από το ποιος παίζει ή όχι. Και ο Δημήτρης (σ.σ. Αγραβάνης) έπαιξε εξαιρετικά, όπως κι ο Κώστας (σ.σ. Σλούκας), αλλά και ο Δημήτρης (σ.σ. Μωραΐτης) με την άμυνά του. Ο κόουτς πίστευε το παιχνίδι περισσότερο από όλους».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News