ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ: «Αισθάνομαι σαν "μπαμπάς" του Γιάννη, του έχω πει να μου τηλεφωνήσει όποτε θέλει» (vid)

Ο Νίκος Γκάλης, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του στην τηλεόραση, μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αποκάλυψε τι του είχε πει στη συνάντηση που είχαν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή «τετ-α-τετ» του Alpha παρέθεσε ο Νίκος Γκάλης.

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών μίλησε για αθέατες πτυχές της ζωής του και της καριέρας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις γυναίκες της ζωής του και στη συνάντηση… κορυφής που είχε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Ήμουν στη Γιουγκοσλαβία, μόλις επέστρεψα στην Ελλάδα με πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου και με ενημέρωσε ότι έφυγε η μητέρα μου. Με πείραξε, αλλά η ζωή δεν σταματάει. Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, δεν μπορούσα να αφήσω την Εθνική» σημείωσε για την απώλεια της μητέρας του και συνέχισε για την σύζυγό του και την κόρη του:

«Εκείνη την εποχή δούλευε και την προσέγγισα, την ρώτησα αν θέλει να βγούμε ένα βράδυ και δέχθηκε την πρόσκλησή μου. Η κόρη μου είναι δεκαπέντε ετών. Δεν της έχω μιλήσει εγώ ποτέ για την καριέρα μου, οι άλλοι έρχονται και της μιλούν για εμένα. Ασχολείται με το χορό και είναι στην εθνική cheerleading και βγήκαν πέμπτες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Με κοροϊδεύει και μου λέει: “Μπαμπά, εγώ κάνω μεγαλύτερες επιτυχίες από εσένα”!».

Αναφορικά με τη συνάντησή του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, επισήμανε: «Ταιριάζουμε στο χαρακτήρα με τον Γιάννη. Είναι και εκείνος σαν εμένα, δεν ξέρει τι είναι. Είναι πάρα πολύ απλός και καλό παιδί. Εκείνο που του είπα ήταν “πως αισθάνομαι σαν μπαμπάς σου και ό,τι συμβουλή μπορώ να σου δώσω, ευχαρίστως πάρε με τηλέφωνο”».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News