ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: Ο «Δράκος» εργάζεται ακούραστα για το όραμά του

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης συνεχίζει να εργάζεται με σκοπό τη δημιουργία ενός Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού με την ονομασία του «Γηπέδου Ζωής».

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις προσπάθειές του, με σκοπό να δημιουργήσει έναν οργανισμό που θα βοηθάει τα παιδιά και γενικότερα τους νέους να αναζητούν τις δεξιότητές τους και να τις αναπτύσσουν.

Το παραπάνω γίνεται με την ίδρυση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Γήπεδο Ζωής», με ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Στάυρος Νιάρχος. Η εγκατάσταση του συγκεκριμένου γίνεται στον δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη.

Μάλιστα, λίγο καιρό νωρίτερα ο Δήμαρχος Νίκαις-Αγ. Ι. Ρέντη, κύριος Γιώργος Ιωακειμίδης είχε συναντηθεί με τον «Δράκο», για να συζητήσουν την πρωτοβουλία του, καθώς και τις δράσεις που θα πραγματοποιήσουν.

Η συγκεκριμένη εγκατάσταση βρίσκεται αυτήν τη στιγμή υπό σχεδιασμό, ενώ πρόκετια για οικόπεδο έκτασης 9,5 στρεμμάτων. Μάλιστα, η επιλογή της περιοχής έγινε με κύριο γνώμονα την πρόσβαση, ώστε να είναι προσιτή από κάθε παιδί.

Ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη κάνει ό,τι μπορεί για να σταθεί δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια, στηρίζοντας τον πιο… γνωστό δημότη της. Μάλιστα από το 2018 το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο της πόλης φέρει το όνομά του, με τον ίδιο να παραμένει ενεργός, θέλοντας να βοηθάει όσο μπορεί στην εξέλιξη και την ανάδειξη της περιοχής.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News