Παναθηναϊκός: Βίντεο - Όταν ο Ντέρικ Γουόλτον Τζούνιορ έκανε... πύραυλο τον Γκρεγκ Πόποβιτς

O Γιώργος Βόβορας αναζητεί έναν γκαρντ που θα μπορέσει να βοηθήσει από τη θέση «1». Το όνομα του Ντέρικ Γουόλτον Τζούνιορ είχε πέσει στο τραπέζι και από τη πρώτη στιγμή άρεσε η περίπτωσή του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο 27χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ έχει εμπειρία από την Ευρώπη μια και έχει παίξει σε Αλμπα, σε Ζαλγκίρις και σε Βιλερμπάν. Στις αρχές του χρόνου βρέθηκε στο Ντιτρόιτ και (ξανα)δοκίμασε την τύχη του στο ΝΒΑ υπογράφοντας 10ημερο συμβόλαιο με τους Πίστονς.

Στον αγώνα με τους Σαν Αντόνι Σπερς που οδηγήθηκε στην παράταση κι ενώ απέμεναν 10 δευτερόλεπτα ο Γουόλτον έκανε το ντράιβ και πέρασε την μπάλα ανάμεσα από τα πόδια του σέντερ των Σπερς, Τζέικομπ Πόελτλ για να τη στείλει στα χέρια του Σαντίκ Μπέι.

Εκείνος εξαπέλυσε το τρίποντο που έδωσε στους Ντιτρόιτ Πίστονς την πρώτη τους νίκη σε πέντε αγώνες, με 117-116 κι έβγαλε τον Γκρέγκ Πόποβιτς από τα ρούχα του. 

Ο Γουόλτον ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ντιτρόιτ σε εκείνο το ματς έχοντας 11 πόντους, έξι ασίστ, έξι ριμπάουντ και τέσσερα κλεψίματα!

Δείτε τη φανταστική ενέργεια του Γουόλτον Τζούνιορ

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News