Σακίρα - Σακίλ Ο' Νιλ: Τι κάνουν μαζί - «Σακ και Σακ, ξέρετε εσείς»

Μία συνεργασία έκπληξη ετοιμάζουν η Σακίρα και ο Σακίλ Ο’ Νιλ, σε τηλεοπτικό κανάλι της Λατινικής Αμερικής. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια θα είναι ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του αμερικανικού χορευτικού προγράμματος «Dancing With Myself». 

Ένας διαγωνισμός στον οποίο μια ομάδα χορευτών όλων των ηλικιών θα δείξουν τις ικανότητές τους στο χορό με χορογραφίες και της συζύγου του αρχηγού της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ. 

Aνάμεσα στους συμμετέχοντες θα είναι και ο θρύλος του NBA, που μαζί με τη Σακίρα έδωσαν μία πρώτη γεύση μέσω ενός βίντεο που χορεύουν μαζί και έγινε viral. 

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχω σε έναν διαγωνισμό χορού. Προσωπικά, έχω ενθουσιαστεί από μερικά από τα ταλέντα που έχω δει. Ο χορός ήταν μια απίστευτα ισχυρή δύναμη σε όλη μου τη ζωή και ανυπομονώ να δείξουμε στον κόσμο πόσο μεταμορφωτικό, ενδυναμωτικό και διασκεδαστικό μπορεί να είναι», σχολίασε η Λατίνα τραγουδίστρια στο Instagram.

«Η γυναίκα μου και ο Σακίλ Ο’ Νιλ μπορεί να εμφανιστούν μαζί στην επόμενη εκδήλωσή μας. Shak και Shaq, ξέρετε εσείς», έγραψε ο Ζεράρ Πικέ. 

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News