ΑΕΚ - Σέρχιο Αραούχο: «Ηθελα να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο»

ΑΕΚ: Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε για το ματς με τον Απόλλωνα, το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και για την 100η συμμετοχή του με τα κιτρινόμαυρα

Στον κόσμο της ΑΕΚ αφιέρωσε ο Σέρχιο Αραούχο τα δύο γκολ που πέτυχε στην 100η συμμετοχή του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Μιλώντας στην κάμερα του AEK TV, ο MVP της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να γιορτάσει σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ αυτή την ξεχωριστή στιγμή για εκείνον.

Παράλληλα, ο Αργεντινός επιθετικός αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο έχει ζήσει αυτά τα 100 παιχνίδια στην ΑΕΚ, στην ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί την Τετάρτη, αλλά και στον ιδιαίτερο πανηγυρισμό που έκανε μαζί με τους συμπαίκτες του, κρατώντας τη φανέλα με το μήνυμα κατά της βίας, στη μνήμη του 19χρονου Άλκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι αλήθεια ότι έπρεπε να κερδίσουμε με οποιονδήποτε τρόπο. Είχαμε πάρα πολύ καλές στιγμές, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Θέλαμε να το κάνουμε για εμάς, για την ΑΕΚ, για την διοίκηση και περισσότερο για τον κόσμο.

Πολύ σημαντική ημέρα για εμένα, μια μέρα στην οποία θα ήθελα την παρουσία του κόσμου εδώ στο γήπεδο γιατί πάντα γιορτάζουμε μαζί όταν σκοράρω.

Είναι μια ξεχωριστή ημέρα επίσης γιατί σήμερα έτυχε και ήμουν πάλι αρχηγός της ομάδας και πραγματικά θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο της ΑΕΚ. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο γκολ, εγώ προσπαθώ να διασκεδάζω σε κάθε παιχνίδι, διασκεδάζω το κάθε παιχνίδι σαν μωρό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να προσπαθήσω να ξεκουραστώ όσο περισσότερο γίνεται γιατί στο 101ο παιχνίδι θέλω να βάλω κι άλλο γκολ.

Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο, πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Αν καταφέρω να σκοράρω και πάρει η ομάδα την πρόκριση θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος. Για τον πανηγυρισμό το θεωρώ φυσιολογικό, σκόραρα, κάλεσα τους συμπαίκτες μου να το αφιερώσουμε και να δείξουμε σεβασμό στην οικογένεια του Αλκη. Δεν σκέφτηκα κάτι, βγήκε από μέσα μου».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News