Ολυμπιακός: Η απρόβλεπτη ισοπαλία και τα… όργια του Ποντένσε!

Ολυμπιακός: Η απρόβλεπτη ισοπαλία και κάτι για τον Ποντένσε!

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε πει μια μέρα πριν τον αγώνα πως η Μπάτσκα Τόπολα είναι απρόβλεπτη ομάδα, αλλά έκανε και ο Ολυμπιακός απρόβλεπτη την ισοπαλία χαλώντας το αριστούργημα του Ποντένσε. Γράφει ο Αλέξανδρος Χρηστάκος.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με μισοάδεια χέρια από την Σερβία και την Μπάτσκα Τόπολα, γιατί η ισοπαλία με τον τρόπο που ήρθε ήταν ένα μάθημα.

Μπορεί να έβαλε δύο γκολ ο Ολυμπιακός, με τον Ντανιέλ Ποντένσε να ήταν πρωταγωνιστής, αλλά τιμωρήθηκε… κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα και για το γεγονός πως δεν αντιμετώπισε σωστά, από πνευματικής πλευράς, το παιχνίδι.

Το άνετο 2-0, όπου και πάλι ο Ολυμπιακός δεν έδειχνε καλά σημάδια, ενίσχυσε το γεγονός πως οι παίκτες δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Μπορεί να φταίει το ό,τι έβαλαν εύκολα τα γκολ. Μπορεί να φταίει και η εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα. Μπορεί και η υπερβολική σιγουριά.

Ήταν ένα καλό μάθημα, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην φάση των ομίλων του Europa League κόντρα στην Φράιμπουργκ.

Γιατί στο συγκεκριμένο ματς ο Ολυμπιακός είχε πάθος κι ένταση, έβγαλε πολλές φάσεις, αλλά πλήρωσε τα λάθη της άμυνας.

Δεν ήταν συγκεντρωμένος ο Ολυμπιακός

Σίγουρα η άμυνα έχει ζητήματα να λύσει, ωστόσο υπάρχουν τα κατάλληλα στοιχεία, που όταν δέσουν θα φανεί και το αποτέλεσμα.

Απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα, ωστόσο, φταίει αποκλειστικά το γεγονός πως δεν ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στο παιχνίδι.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε πει μια μέρα πριν από το παιχνίδι πως η Μπάτσκα Τόπολα είναι μια απρόβλεπτη επιθετικά ομάδα. Αλλά ο Ολυμπιακός της έδωσε το δικαίωμα να πάρει μια απρόβλεπτη ισοπαλία.

Καλύτερα τώρα…

Σίγουρα αυτή η εμφάνιση δεν ακυρώνει την δουλειά που γίνεται στους ερυθρόλευκους. Η οποία είναι εξαιρετική κι έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα αν φανταστεί κανείς πως χτίζεται μια νέα ομάδα και είναι αρχή ακόμα.

Ο Ολυμπιακός βάζει τις βάσεις για την δημιουργία μιας ομάδας που θα γυρίσει στις κατακτήσεις τίτλων. Και τέτοιες βραδιές, όπως με την Μπάτσκα Τόπλα, μόνο καλό θα κάνουν αφού θα πεισμώσουν τους παίκτες.

Οργιάζει ο Ποντένσε

Και κάτι τελευταίο για τον Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος δεν χρειάστηκε και πολύ για να βρει την φόρμα του. Γκολ και ασίστ απόψε στέλνοντας πολλά μηνύματα για την συνέχεια. Πριν από μερικές μέρες έβαλε δύο γκολ στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ.

Τα δείγματα του είναι εντυπωσιακά και αν μη τι άλλο δείχνει τον λόγο που γύρισε και το πόσο αγαπάει τον Ολυμπιακό.

Αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς θα διαγράψει την καλύτερη σεζόν της μέχρι στιγμής καριέρας του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News