Άρης: Έχει πάρει τον αέρα των Δικεφάλων – Mια νίκη το Σάββατο θα το επιβεβαιώσει

Άρης: Έχει πάρει τον αέρα των Δικεφάλων – Mια νίκη το Σάββατο στην προτελευταία στροφή της Super League θα το επιβεβαιώσει

Οι τρεις φετινές νίκες του Άρη επί του ΠΑΟΚ, δίνουν ουσιαστικά το μισό ευρωπαϊκό εισιτήριο το βράδυ του Σαββάτου. Αν κάνει τρεις τις νίκες του και κόντρα στην ΑΕΚ, ο Άρης θα πάρει και το άλλο μισό που ψάχνει και θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο μια σεζόν που πέρασε από σαράντα κύματα. 

Η αλήθεια είναι πως ο Άρης έχει πάρει φέτος τον αέρα των Δικεφάλων. Οι δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τον κράτησαν όρθιο στον πρώτο γύρο των πλέι οφ. Συνολικά κλείνει τη σεζόν με τρεις νίκες και μία ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει δεχτεί καν γκολ! Επίδοση που αν μη τι άλλο είναι ξεχωριστή, αλλά δημιουργεί και εσωτερικά θέματα στον αιώνιο αντίπαλό του. 

Απέναντι στην ΑΕΚ ο Άρης μετράει δύο νίκες και μία ήττα-σαν νίκη στο ΟΑΚΑ, στο ματς που κατέγραψε τις περισσότερες τελικές για γκολ, αλλά έφυγε με φριχτά παράπονα για τη διαιτησία. Τώρα έχει τη δυνατότητα να φτάσει στις τρεις νίκες και με αντίπαλο την ΑΕΚ, όπως και με τον ΠΑΟΚ και να εξασφαλίσει την παρουσία του και αυτό το καλοκαίρι στις κληρώσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Κι όμως για τον Άρη είναι πιο φυσιολογικό να νικήσει την ΑΕΚ παρά τον ΠΑΣ στα Γιάννινα!

Δεν πρόκειται να είναι εύκολο το ματς του Σαββάτου. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αλλά για τον φετινό Άρη είναι πιο φυσιολογικό να κερδίσει την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, παρά να νικήσει τον ΠΑΣ στα Γιάννινα την τελευταία αγωνιστική! Άλλωστε όλη τη σεζόν οι νίκες στα ντέρμπι του έδωσαν τη δυνατότητα να είναι και φέτος ανταγωνιστικός σε υψηλό επίπεδο και να διεκδικεί από την τέταρτη, μέχρι και τη δεύτερη θέση! Τα ματς με τους μικρομεσαίους είναι αυτά που τον χαντάκωσαν και ειδικά τα παιχνίδια στην έδρα του. Αυτές οι απώλειες είναι που του κόστισαν, όπως και η πρόσφατη εντός έδρας ήττα από τους αναπληρωματικούς του Ολυμπιακού. 

Σηκώθηκε όρθιος όποτε έπεσε

Ο Άρης κατάφερε να σηκωθεί όρθιος και να το κάνει και με έμφαση, όσες φορές βρέθηκε πεσμένος στη φετινή χρονιά. Το έκανε μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, μετά τα πέντε γκολ από τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από τον αποκλεισμό από τη Λαμία στο Κύπελλο. Το έκανε ξανά στην Τούμπα έπειτα από δύο τραγικές εμφανίσες, που λίγο έλειψε να τον διαλύσουν εσωτερικά. Στα δύσκολα βγάζει χαρακτήρα, παρά τα προβλήματα. Μένει να το κάνει μία ακόμα φορά, το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ, για να τελειώνει εδώ και τώρα με το ευρωπαϊκό έπαθλο. Άλλωστε έτσι θα έχει και μεγαλύτερη αξία  προσπάθειά του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News