Άρης: Επίδειξη δύναμης με ευρωπαϊκό αέρα στα Γιάννινα!

Απολαυστικός Άρης στους Ζωσιμάδες, έδωσε την τελευταία παράσταση μπροστά στους οπαδούς του και πανηγύρισε το χρυσό ευρωπαϊκό εισιτήριο στην εύκολη νίκη του κόντρα στον ΠΑΣ με 0-3, που του έδωσε και την 3η θέση στο πρωτάθλημα! 

Ο Άρης πέτυχε έναν άθλο, καθώς για δεύτερη διαδοχική σεζόν τερματίζει στην 3η θέση, ενώ άφησε ξανά πίσω του Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, επιβεβαιώνοντας την δυναμική του! Κλείνει με τον καλύτερο τρόπο μια πολύ δύσκολη σεζόν, στην οποία κουβαλούσε το βάρος της αφαίρεσης των έξι βαθμών και έχοντας μικρότερο μπάτζετ από τους άμεσους διεκδικητές του.  

Ο Φαμπιάνο και ο Εμπακατά πέτυχαν το πρώτο τους γκολ στο πρωτάθλημα της Super League με τη φανέλα του Άρη, ο Καμαρά πέτυχε ένα ακόμα και έφτασε τα 8 στη Super League και ο Άρης μπορεί πλέον να κάνει τα σχέδια του για την επόμενη σεζόν. 

Άλλος Άρης δίχως άγχος!

Ο Άρης ταλαιπωρήθηκε όλη τη σεζόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα και υπό προϋποθέσεις οι δύο ήττες με το βαρύ κι ασήκωτο 0-5 στο Βικελίδης και το 2-0 στους Ζωσιμάδες στην κανονική διάρκεια, θα μπορούσαν να του στερήσουν και την παρουσία του στα πλέι οφ. Ωστόσο μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, που σφράγισε το ευρωπαϊκό διαβατήριο, οι παίκτες του Μπούργος λύθηκαν! Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Άρης σκόραρε πρώτη φορά σε βάρος του ΠΑΣ μόλις στο τέταρτο μεταξύ τους παιχνίδι στη χρονιά. 

Κυρίαρχος από το πρώτο ημίχρονο

Σκόραραν πολύ γρήγορα, κυριάρχησαν σε όλο το γήπεδο, επέβαλλαν το ρυθμό τους και άρχισαν να σφυροκοπούν τον Λοντίγκιν και την άμυνα του ΠΑΣ. Ο Άρης πέτυχε τα δύο γκολ με τον Φαμπιάνο και τον Καμαρά, έχασε τουλάχιστον δύο ακόμα κλασικές ευκαιρίες και με 9-3 τελικές δεν άφησε τον ΠΑΣ ούτε να απειλήσει. 

Kατάληψη από φίλους του Άρη

Οι κερκίδες στους Ζωσιμάδες είχαν έντονο κιτρινόμαυρο χρώμα, καθώς οι φίλαθλοι του Άρη ήθελαν να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους και τον Μπούργος για την ευρωπαϊκή επιτυχία. Περίπου 2.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο παρά το εργάσιμο της μέρας και έκαναν αισθητή την παρουσία τους δίνοντας τον δικό τους τόνο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News