Άρης: Τι κρύβεται πίσω από τη δήλωση Καρυπίδη – Πρώτη φορά μιλάει για πρωτάθλημα

EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Γκαμπράνης αναλύει όσα είπε ο Θόδωρος Καρυπίδης απευθυνόμενος ανοιχτά στους φίλους του Άρη για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα μιλώντας ξεκάθαρα για πρωτάθλημα.

Το προεδρικό μήνυμα είναι σαφές και προς κάθε κατεύθυνση. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, λίγο πριν από την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος έβαλε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Τόσο ψηλά που περισσότερο δεν γίνεται.

«Μας ενδιαφέρουν και οι δύο στόχοι στην Ελλάδα. Και θα τους διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις», αναφέρει σε κάποιο σημείο της γραπτής ανακοίνωσης. Στις 20 Ιουλίου, πριν ο Άρης ριχτεί στην ευρωπαϊκή μάχη με την Γκόμελ, ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε μιλήσει για «μεγάλες απαιτήσεις και υψηλές προσδοκίες στην Ευρώπη», αλλά είχε αποφύγει να κάνει αναφορά και στους δύο εγχώριους στόχους.

Είπε πράγματα που θέλει να ακούσει ο κόσμος

Τι άλλαξε τώρα; Αυτή τη φορά προτίμησε να μην κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του και να φωνάξει δυνατά τους στόχους των κιτρινόμαυρων, θεωρώντας πως οι συνθήκες έχουν πλέον ωριμάσει.
Ο Άρης έκανε δυνατές και εντυπωσιακές μεταγραφές ενώ ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει την προσπάθειά του και ο κόσμος το φωνάζει στο γήπεδο.

Αν μη τι άλλο έπειτα από δύο σεζόν στην τρίτη θέση, μπροστά από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, η λογική επιτάσσει να συνεχίσει τη δουλειά που ξεκίνησε και να κάνει βήμα προς τα πάνω. Πιστεύοντας λοιπόν στο ρόστερ της ομάδας και στις προσδοκίες του κόσμου, ο Θόδωρος Καρυπίδης ένωσε τη δική του φωνή και έριξε το σύνθημα.

Αυτή είναι η στιγμή να διεκδικήσει ο Άρης την κορυφή

Κανείς δεν ξέρει πως θα τελειώσει αυτή η σεζόν, είμαστε ακόμα στην αρχή άλλωστε. Ωστοσο ο Άρης οφείλει να κάνει την προσπάθειά του. Αυτή είναι η στιγμή να διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί. Η ομάδα είναι στο γήπεδο, το ρόστερ έχει ενισχυθεί, ο κόσμος πρέπει να είναι και θα είναι στις κερκίδες όπως κάνει πάντα.

Δεν ξέρουμε αν όντως είναι το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία του Άρη, έχει σίγουρα όμως τη δυνατότητα να το αποδείξει στην πράξη. Ο Άρης έχει αλλάξει επίπεδο, κάθε παιχνίδι είναι γιορτή και όλοι στο Κλεάνθης Βικελίδης θέλουν να δουν αυτήν την πρόοδο να φτάνει ως το τέλος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News