Άρης: Χρωστάει μια πειστική εμφάνιση και μια νίκη σε ντέρμπι

Eurokinissi

Ο Άρης κλείνει τον κύκλο των μεγάλων παιχνιδιών στο Κλεάνθης Βικελίδης μέχρι τα πλέι οφ και έστω και μετά από αλλαγή προπονητή και ήττα στον ουραγό οφείλει στον κόσμο του μια μεγάλη νίκη σε ντέρμπι που θα αποτελέσει σημάδι αλλαγής

Δεδομένων των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, ο Άρης έχει μείνει με έναν και μοναδικό στόχο. Τη συμμετοχή στα πλέι οφ που πρέπει να θεωρείται αυτονόητη και την κατάκτηση της πέμπτης θέσης που προσφέρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ωστόσο πριν από αυτό, ο Άρης χρωστάει μια μεγάλη εμφάνιση στον κόσμο του και μια νίκη σε ντέρμπι, όπου φέτος (και ειδικά σε αντίθεση με την περσινή σεζόν) έχει εμφανιστεί αδύναμος, έχοντας να δείξει μόλις μια νίκη με τον Ολυμπιακό (με ανατροπή) και μια ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, όλα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η δυσφορία του κόσμου το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι έντονη και μετά την τραγική εμφάνιση και την ήττα από τον Ιωνικό, αλλά και την απομάκρυνση του Πάρντιου, το μοναδικό φάρμακο θα αποτελέσει μια νίκη επί του Παναθηναϊκού. Θα είναι ένα ισχυρό μήνυμα και θα δώσει ξανά ζωντάνια στους ποδοσφαιριστές του Αρη.

Η αλλαγή μοντέλου με αθλητικό διευθυντή

Λίγο πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ήρθε και η απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη για αλλαγή μοντέλου, αυτή τη φορά με αθλητικό διευθυντή τον Ρόμπερτ Παλικούτσα, σε μια κατεύθυνση για επανεκκίνηση και οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, με στόχο τον σωστό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Η παρουσία του Γερμανοκροάτη μάνατζερ στις κερκίδες και η άμεση ανάληψη καθηκόντων θα δώσει κι ένα έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές. Η επόμενη μέρα προβλέπει αξιολόγηση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν και οι επόμενοι αγώνες μέχρι το τέλος της περιόδου θα αποτελέσουν εξετάσεις για όλους. Προφανώς το κίνητρο είναι πλέον ισχυρό για όλους και η παρουσία αθλητικού διευθυντή, με την υποσημείωση από την πλευρά της ΠΑΕ πως αυτή είναι η πρώτη από μία σειρά κινήσεων του Θόδωρου Καρυπίδη, δείχνει ότι κάτι αλλάζει στην ΠΑΕ Άρης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News