Άρης: Ευτυχώς στη Λαμία ήταν ο τεχνικός διευθυντής…

Eurokinissi

Αρκετοί παίκτες του Άρη ήταν… αλλού, αλλά στη Λαμία ήταν ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής Ρόμπερτ Παλικούτσα, που αν δει κι άλλα τέτοια ματς δεν θα δυσκολευτεί να ολοκληρώσει την αξιολόγηση για το ρόστερ του Άρη!

Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις! Ένα ημίχρονο με τραγικά λάθη στο κέντρο της άμυνας, από παίκτες που θεωρούνται και είναι έμπειροι.

Μια μεσαία γραμμή που τα περίμενε όλα από τον Βλάντι Νταρίντα, ο οποίος χωρίς τον Ρουπ στο πλάι του ήταν ξεκομμένος και δεν έβρισκε συμπαραστάτη.

Ένα σερί χαμένων ευκαιριών, αυτές που συνηθίζουμε να λέμε… άχαστες, που προστίθεται σε μια λίστα από την αρχή της σεζόν, που θα μπορούσε να είχε τον Άρη στην τριάδα.

Και αλλαγές που δεν έφεραν αποτέλεσμα, αφού σχεδιάστηκαν στο χαρτί, αλλά δεν είχαν αντίκρυσμα στο χόρτο.

Στο γήπεδο ήταν ο Ρόμπερτ Παλικούτσα, ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής, που έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας την αξιολόγηση του ρόστερ για τη νέα σεζόν. Προφανώς και ο ίδιος δεν θα περίμενε τέτοια εικόνα. Προφανώς βλέπει και καταγράφει…

Θέλετε συγκεκριμένα παραδείγματα;

Λάθη, αστοχία, αδυναμία

  • Ο Μπράμπετς ήταν εκτός τόπου και χρόνου στο πρώτο γκολ, έχασε τον Σλίβκα και απλά τον είδε να πλασάρει για το 1-0.
  • O πολύπειρος Ενκουλού των τριών Μουντιάλ, έχασε σαν παιδαρέλι την μπάλα από τον Βέργο και πρόσφερε στο πιάτο το 2-0 στη Λαμία! Χειρότερη από αυτή την αντίδραση δεν γίνεται, παρά την επιβράβευση του Τερζή να τον κρατήσει στην ενδεκάδα, έστω κι αν είχε επιστρέψει από τιμωρία ο Φαμπιάνο.
  • Ο Αντρέ Γκρέι, που ίσως δικαίως να φώναζε την προηγούμενη αγωνιστική επειδή δεν του πάσαραν την μπάλα οι συμπαίκτες του, έχασε νέο τετ α τετ σε άδεια εστία. Πλέον ο Τζαμαϊκανός έχει αστοχήσει σε μια ντουζίνα κλασικές ευκαιρίες με κάθε τρόπο και από κάθε σημείο μπροστά από την εστία!
  • Ο Λουίς Πάλμα εξακολουθεί να είναι… αόρατος μετά τον τραυματισμό του και τον αντιλαμβάνεται κανείς μόνο επειδή εκτελεί τις στατικές φάσεις. Μάλιστα ήταν το δυνατό του χαρτί, αλλά πλέον κι εκεί είναι απογοητευτικός.
  • Και ο Χουάν Ιτούρμπε παραμένει σταθερά σε ευθεία γραμμή, σε σημείο που να απορεί κανείς αν παίζει ή δεν παίζει…

Το καμπανάκι πάντως χτύπησε για τα πλέι οφ. Εμφανίσεις όπως αυτές στη Λαμία, ίσως αποδειχθούν καταστροφικές στο μίνι πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει. Κι εκεί τα λάθη δεν συγχωρούνται…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News