Άρης: Ο τεχνικός διευθυντής μπήκε με φόρα – Στα χέρια του Καρυπίδη όλο το πλάνο!

Ο Ρόμπερτ Παλικούτσα ξεκίνησε με φόρα κι έχει προκαλέσει θετικά σχόλια στα γραφεία της Αλκμήνης με τον ενθουσιασμό, την συνέπεια και τις γνώσεις που μεταδίδει με τις πρώτες του κινήσεις. Κυρίως όμως με την ταχύτητά του. Γράφει ο Παναγιώτης Γκαμπράνης

Οι πρώτες κινήσεις του 44χρονου Ρόμπερτ Παλικούτσα επιβεβαιώνουν όσους πίστευαν ότι ο Άρης έπρεπε να αλλάξει πλεύση και να κινηθεί με τεχνικό διευθυντή.

Ο Γερμανοκροάτης παράγοντας έχει κινηθεί στραπιαία από την πρώτη μέρα που ανέλαβε, δεδομένου και του χρόνου προσαρμογής που απαιτείται καθώς μπαίνει για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, σε μία ομάδα που δεν την γνώριζε και συνεργάζεται με νέους ανθρώπους.

Το δίκτυο του 44χρονου τεχνικού διευθυντή

Ο Παλικούτσα δείχνει σ’ αυτές τις πρώτες μέρες ότι ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά, έχει στήσει ένα ισχυρό δίκτυο που του προσφέρει γρήγορα αποτελέσματα, άμεσο feedback, υποστήριξη και ασφάλεια και προχωράει χωρίς να φοβάται να πάρει αποφάσεις ή να έρθει σε κόντρες προκειμένου να υλοποιήσει το πλάνο του και να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει.

Ο Καρυπίδης υλοποιεί άμεσα τις πρώτες εισηγήσεις!

Στα γραφεία του Άρη, αλλά και στα στελέχη της διοίκησης έχει προκαλέσει θετικά σχόλια και έχει εντυπωσιάσει με την ταχύτητά του, καθώς έχει καταθέσει γραπτό πλάνο στον Θόδωρο Καρυπίδη για την επόμενη μέρα του Άρη. Για την ακρίβεια κατέθεσε πλάνο για όλα τα ενδεχόμενο, ανάλογα με την δυναμική του club και τις οικονομικές συνθήκες.

Μάλιστα ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει ήδη αποφασίσει να προχωρήσει στην υλοποίηση των πρώτων εισηγήσεων και πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν και ανακοινώσεις.

Είναι γεγονός πάντως, όπως φάνηκε και από την πρώτη συνέντευξη του νέου τεχνικού διευθυντή πως θα προσπαθήσει να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο, απόφαση που επικροτεί όλος ο οργανισμός του Άρη, αλλά και να χτίσει από τις μικρές ηλικίες, όπου ο Άρης έχει χάσει σημαντικό έδαφος, κάνοντας βήματα πίσω τα τελευταία χρόνια, παραμελώντας τις ακαδημίες του.

Φυσικά είναι ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα, ο Παλικούτσα θα κριθεί στην ώρα του και αφού ξετυλιχθεί όλο το πλάνο του και σε βάθος χρόνου. Ωστόσο ο Γερμανοκροάτης προκαλεί συμπάθειες και φαίνεται να χειρίζεται εξαιρετικά τα πρώτα καθήκοντα που αναλαμβάνει.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News