Άρης: Αυτή η ΚΕΔ, αυτούς τους διαιτητές βγάζει – Μεταγραφικό πλάνο εδώ και τώρα

Eurokinissi

Ο Άρης για ένα ακόμα φετινό ματς έπεσε θύμα της διαιτησίας, με απροκάλυπτο τρόπο. Ωστόσο έχει και τις δικές του σημαντικές ευθύνες, που οδηγούν σε ένα και μόνο συμπέρασμα: Να προχωρήσει στην επόμενη μέρα και να θέσει σε εφαρμογή το μεταγραφικό σχέδιο.

Δεν μπορεί, τώρα είδαν και οι τυφλοί! Οι άπιστοι Θωμάδες, οι περίεργοι, οι δύστροποι, αυτοί που βγάζουν χάρακες πάνω στην τηλεόραση και ανοίγουν τα εκτυπωμένα εγχειρίδια, είδαν και δαγκώθηκαν. Πως να το πνίξεις αυτό;

Αλλά τώρα που είδαν, δεν μιλούν. Κρύωμα, βράχνιασμα, τσιμουδιά. Σε μια μέρα θα ξεχαστεί. Σωτηρία δεν υπάρχει. Γι’ αυτό ας πάνε και οι Αζέροι να κάνουν παρέα στους Σουηδοιρακινούς και τους Αλβανούς, ας πάρουν και μερικά ντόπια ταλέντα, μπας και βρούμε ησυχία.

Όταν δεν το βλέπουν τα μάτια σου, δεν το βλέπει και το μηχάνημα, δεν υπάρχει πλέον λογική. Κι εκεί πιάνει δουλειά η φάμπρικα για να το ισορροπήσει.

Κι όλοι είμαστε χαρούμενοι…

(Το πιο ωραίο που διάβασα: Πετούσε η φανέλα του Ματέο, ήταν ασιδέρωτη)

Τέτοιος Άρης, τόσα λάθη! Να μπει σε εφαρμογή άμεσα το μεταγραφικό πλάνο

Αλλά κι ο Άρης δεν δικαιολογείται για την εμφάνιση στην Τούμπα. Κάνει δύο σπουδαία παιχνίδια με Βόλο και Ολυμπιακό, κλειδώνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και πάει στην Τούμπα χωρίς άγχος και με ψυχολογία, να παίξει με τον ΠΑΟΚ που «έφαγε» τέσσερα.

Και μπαίνει στο γήπεδο, ή μάλλον δεν μπαίνει. Είναι άφαντος.Τελευταίοι στην μπάλα, το ένα λάθος μετά το άλλο, παθητικό παιχνίδι. Γίνεται κι η φάση με τον Ματέο Γκαρσία και τους Αζέρους. Και ξαφνικά ο Άρης επιστρέφει, σκοράρει και πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Κι εκεί που λες ότι στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Άρη θα κάνουν πάρτι, ξαναβλέπεις το πρώτο ημίχρονο. Περισσότερα λάθη, άγχος κι έναν Νταρίντα να παλεύει μόνος του.

Ο Πίρσμαν μετά από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις ως στόπερ, κάνει όσα λάθη έκανε όλο το χρόνο.

Ο Καμαρά φαίνεται ότι θα πάρει κόκκινη κάρτα και κανείς δεν τον αποσύρει από το παιχνίδι μέχρι να αποβληθεί για δεύτερη φορά σε τέσσερις αγώνες.

Ο Πάλμα μετά το μαγικό κόρνερ είναι ωσεί παρών λες και ξέμεινε από ενέργεια και ο Ιτούρμπε από τον πάγκο δεν υπάρχει πουθενά.

Και μπαίνει και ο Ρουπ να γυρίσει το παιχνίδι μετά από τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για περισσότερους από δύο μήνες.

End of story.

ΥΓ. Έχοντας ήδη εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, η μοναδική επιλογή είναι να τεθεί σε εφαρμογή το μεταγραφικό πλάνο για την επόμενη σεζόν. Από τη μία πλευρά θα κρατήσει τον κόσμο ζεστό. Από την άλλη, τα χρονικά περιθώρια είναι έτσι κι αλλιώς μικρά και ο Άρης θα παίξει Ευρώπη Ιούλιο. Κι επειδή θα γίνουν τρομερές ανακατατάξεις και θα έρθει σχεδόν μια ολόκληρη ομάδα, πρέπει να αρχίσει το πλάνο να υλοποιείται.

Η μπάλα πλέον είναι στα πόδια του Θόδωρου Καρυπίδη και του Ρόμπερτ Παλικούτσα.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News