ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΑΜΠΡΑΝΗΣ: «Με την μπάλα και την μαγκιά του εξιλεώθηκε κι έστειλε τον ΠΑΟΚ στα πέτρινα χρόνια»

Ο Αρης επέστρεψε εμφατικά έπειτα από μία εφιαλτική εβδομάδα και μία συντριβή που τον συντάραξε αλλά δεν τον σκότωσε, επειδή έχει παίκτες και προπονητή με προσωπικότητα και ταυτόχρονα άνοιξε πληγές στον αντίπαλο του

Δεν μπορεί να φανταστεί εύκολα κανείς, ή μάλλον καθόλου, πόσο δύσκολη ήταν η τελευταία εβδομάδα για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Δεν μπορεί να καταλάβει πόσο μεγάλη πίεση υπήρχε, πόσος θυμός και πόση στενοχώρια για την συντριβή από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μία κατραπακιά που τον ταρακούνησε, αλλά δεν τον σκότωσε επειδή ακριβώς στο ποδοσφαιρικό τμήμα υπάρχουν παίκτες και προπονητής με προσωπικότητα. 

Με την πλάτη στον τοίχο και βαρύ πονοκέφαλο μιας εβδομάδας, οι ποδοσφαιριστές του Άρη πήγαν στην Τούμπα και με την μπάλα τους, αλλά και την μαγκιά τους, όχι μόνο εξιλεώθηκαν για την σφαλιάρα από τον ΠΑΣ, αλλά έστειλαν τον ΠΑΟΚ ξανά πίσω στα πέτρινα χρόνια.

Ήταν τέτοια η διαφορά ποιότητας στο πρώτο ημίχρονο, που αν ο Άρης είχε το εύκολο γκολ, θα έκανε περίπατο στην Τούμπα και θα πανηγύριζε πολύ νωρίτερα, χωρίς να χρειάζεται να περιμένει για να ξαναβγεί στο γήπεδο για να παίξει δυο λεπτά μπάλας.

Κι όμως μετά από μία σπουδαία αντίδραση και μία μεγάλη νίκη, που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στον αντίπαλο του, ολόκληρος ο οργανισμός του Άρη είχε ανάγκη να απολογηθεί για τον ΠΑΣ και όχι να μιλήσει για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ!

Η επική ατάκα του Άκη Μάντζιου «η σημερινή εικόνα της ομάδας, είναι συνηθισμένη. Το ασυνήθιστο έγινε την προηγούμενη εβδομάδα» τα λέει όλα. Κανείς δεν μπόρεσε να εξηγήσει την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, καλά καλά δεν την κατάλαβαν όσοι ήταν στο γήπεδο. Λες και ήταν όλοι μεγεμένοι και δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. 

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έπαιξαν με καρδιά. Έπαιξαν και με λογική. Έπαιξαν κυρίως με πάθος και με ανάγκη να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι, πως μπορούν περισσότερα, πως θέλουν να πετύχουν πράγματα με τη φανέλα του Άρη. Και πρέπει αυτή νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα να αποτελέσει ορόσημο για να ξεκινήσει μία νέα εποχή. Ο Άρης οφείλει να χτίσει σ΄αυτό το διπλό και να συνεχίσει τον δύσκολο δρόμο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News