ΕΠΟ: Το Υπουργείο εξωτερικών, η Πυροσβεστική, τα ΑΤΙΑ και η… Γιαδικιάρογλου

EUROKINISSI

Ο Σπύρος Γρομητσάρης «εντυπωσιάζεται» που η ΕΠΟ «έφτασε» μέχρι και στο… Υπουργείο εξωτερικών (μετά την Πυροσβεστική και το… οργανωμένο σχέδιο) για να δικαιολογήσει ότι αδυνατεί να κάνει τα βασικά.

Πάνω που νομίζεις ότι η τωρινή διοίκηση της ΕΠΟ δεν μπορεί να επικοινωνήσει / διαρρεύσει κάτι πιο αστείο απ’ όλες τις γελοιότητες ως τώρα, έρχεται να σε διαψεύσει περίτρανα. Ναι, έχει κι άλλο. Μπορεί και «καλύτερα». Έχει ακόμα παρακάτω. Να μετονομαστεί πρέπει. Το Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αισθάνομαι ότι δεν την περιγράφει επακριβώς. Το ΔΞΔΕΠΤΓ, δηλαδή το «δεν ξέρω, δεν είδα, πρόσεχα τη Γιαδικιάρογλου», ταιριάζει περισσότερο.

Σήμερα (5/5) η ΕΠΟ μας είπε ότι τον είχε στο… τσεπάκι τον σούπερ διαιτητή, αληθινό υπερήρωα, να έρθει στην Ελλάδα να διευθύνει το Άρης-ΑΕΚ και να απονείμει δικαιοσύνη αλλά τον «έφαγε» το «κακό» Υπουργείο Εξωτερικών που δεν προλάβαινε να του εκδώσει visa (λογικά θα ήταν από το… Τζιμπουτί;).
Μιλάμε για την ΕΠΟ που προ ημερών προσπάθησε να μας πείσει ότι η Πυροσβεστική Λάρισας προστέθηκε στις δυνάμεις του κακού και σε μια πανγαλαξιακή συνομωσία ώστε να μην καταφέρει να διοργανώσει έναν, ακόμα (τόσους «υπέροχους» έχει διεξάγει) αξέχαστο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Άγνωστη λέξη η «αυτοκριτική»

Για τη συγκεκριμένη διοίκηση της Ομοσπονδίας δεν υπάρχει το «mea culpa», δηλαδή «σόρι έκανα λάθος». Μία φταίει το Υπουργείο Εξωτερικών. Μία φταίει η Πυροσβεστική. Μία ο… Ανάδρομος Ερμής. Μόνο τα… ΑΤΙΑ, δηλαδή εξωγήινους, δεν έχουν κατηγορήσει ως τώρα για τις ανεπάρκειές τους. Ποτέ δε φταίει ο Μπαλτάκος και οι συνεργάτες του. Μιλάμε για τη διοίκηση που επί μήνες μας προετοίμαζε για μεγαλεία αναφορικά με τον τελικό κυπέλλου. Αμερική, Αυστραλία, Αγγλία, Γερμανία. Μετά ανακοίνωσε Κύπρο και τώρα παρακαλάει για Μπερνα-Μπέου, δηλαδή το Πανθεσσαλικό.

Πλάκα πλάκα κάνουμε πλακίτσα αλλά δεν είναι για πλάκα όλο αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ασχετοσύνη, η ανικανότητα, η ανεπάρκεια (ο Ολυμπιακός πολλάκις έχει μιλήσει για εξυπρέτηση συμφερόντων αλλά εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι τέτοιο δίχως αποδείξεις στα χέρια μου, με καταλαβαίνετε φαντάζομαι) όλων όσοι έχουν αρμοδιότητες στα χέρια τους αποδεικνύοντας ότι είναι αναρμόδιοι γι’ αυτές, έχουν ωθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο υπό του μηδενός.

Εν τω μεταξύ χρησιμοποιείται ως επιχείρημα (τι… σαΐνια Θεέ μου σκέφτονται τέτοια😉 για το πόσο καλό είναι το ποδόσφαιρο τώρα επειδή ο τίτλος παραμένει ανοιχτός ως το τέλος. Δηλαδή έπρεπε φέτος να… σφαγιαστεί διαιτητικά η Νάπολι στην Ιταλία για να έχει ενδιαφέρον το Καμπιονάτο; Γιατί πέρα από τα λάθη του ο Ολυμπιακός έχει δει στα ματς του, διαιτητικά, να βγαίνει ο… ήλιος από τη Δύση με απίθανες αποφάσεις.

ΥΓ: Μου έφυγε ο καφές από τη μύτη αφού τώρα πρόσεξα ότι στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ στις 3/5 σχετικά με το AEL FC ARENA κατέληξε λέγοντας το εξής αμίμητο: «Όσοι ευελπιστούν ότι θα πλήξουν την ΕΠΟ παρεμποδίζοντας την διεξαγωγή του Τελικού, τελικά, θα απογοητευθούν». Αισθάνονται ότι δεν έχουν πληγεί, ότι όλα είναι γουάου και απλά επιχειρούν κάποιοι να τους πλήξουν! Μιλάμε για μηδαμινή επαφή με την πραγματικότητα. Παιδιά τα καταφέρνετε μόνοι σας να εκτεθείτε, δε χρειάζεται να προσπαθήσει κάποιος άλλος, μην αγχώνεστε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News