ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ: Η κορυφαία μεταγραφή ΠΡΕΠΕΙ να είναι…

Ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαίες μεταγραφές ωστόσο ο Σπύρος Γρομητσάρης εξηγεί γιατί αυτή που επιβάλλεται να δικαιώσει τις προσδοκίες είναι του Πολωνού μπακ

Διάβαζα το blog του Αλέξανδρου Σόμογλου εδώ στο sportday.gr στο οποίο χαρακτήριζε κορυφαία «μεταγραφή» του Big-5 την παραμονή του Μαντί Καμαρά και σκεφτόμουν ότι δεν έχει και πολύ άδικο. Από την άλλη, νομίζω ότι η κορυφαία μεταγραφή του Ολυμπιακού ΠΡΕΠΕΙ να αποδειχθεί ένας 20χρονος. Στον Μίχαλ Καρμπόβνικ αναφέρομαι.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών, Φρανσουά Μοντέστο, είχε την ιδέα και την επιμονή να επενδύσει ο Ολυμπιακός στον συγκεκριμένο άκρως ταλαντούχο ακραίο μπακ. Ο Κορσικανός θεωρεί ότι ο Πολωνός μπορεί ν’ αποδειχθεί κίνηση-κλειδί αφού αν και είναι δεξιοπόδαρος αγωνίζεται σχεδόν με την ίδια ευχέρεια στο αριστερό άκρο της άμυνας. Και πιθανότατα ο Ολυμπιακός θα τον χρειαστεί κάποια στιγμή και δεξιά αλλά και αριστερά για να δώσει λύσεις. Ο Καρμπόβνικ λοιπόν ΠΡΕΠΕΙ να αποδειχθεί η κορυφαία καλοκαιρινή μεταγραφή των πρωταθλητών.

Αν ο Καμαρά δεν είναι καλά, υπάρχει πια και ο Κούντε να δώσει βοήθειες. Αν ο Ελ Αραμπί δεν είναι καλά υπάρχει πια και ο Τικίνιο. Αν ο Μασούρας και ο Βαλμπουενά δεν είναι καλά υπάρχουν πια και οι Ονιεκουρού και Ρόνι Λόπες. Από τις θέσεις «6» «8» και μπροστά ο Ολυμπιακός εχει απίστευτη ποιότητα και πληρότητα. Όπως και στον «άσο» αλλά για μένα και τα στόπερ. Πέρυσι στο β’ μισό της σεζόν υπήρχε ο Σεμέδο αλλά δεν υπήρχε ο δανεικός στη Γαλλία Σισέ και ο Μπα που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και οδηγήθηκε στο χειρουργείο.

Στα άκρα της άμυνας λοιπόν πρέπει όλοι όσοι βρίσκονται εκεί να κάνουν μικρές προσωπικές υπερβάσεις (ή αν μιλάμε για τον Λαλά συγκεκριμένα να παίξει επιτέλους σύμφωνα με την αξία του και το βιογραφικό του) και ο Καρμπόβνικ ν’ αποδειχθεί λίρα εκατό.

ΥΓ: Και στην περίπτωση του προσωπικού θέματος που προέκυψε με τον Σεμέδο υπογραμμίστηκε η αξία της σιωπής. Σε υποθέσεις των οποίων τις λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε είναι προτιμότερο να σωπαίνουμε αντί να σπεύδουμε να δικάσουμε και να καταδικάσουμε ανθρώπους. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει αφού προηγούμενως κριθεί από τους αληθινούς δικαστές, όχι εμάς στα κοινωνικά δίκτυα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News