ΑΕΚ: Συνέχισαν ειδικό πρόγραμμα Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλος
Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.
Οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες, εκτός του Κλεμάν Μισελέν, προπονήθηκαν κανονικά.
Ο Γάλλος μπακ επιστρέφει αύριο από την Γαλλία, στην οποία μετέβη για προσωπικό του ζήτημα το βράδυ της Πέμπτης.
Αύριο η ομάδα θα κάνει «ενεργοποίηση» στα Σπάτα στις 11.30 και στη συνέχεια θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του απογευματινού (19.30) αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο της Λεωφόρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Συγκλονίζει η σύζυγος του Σάκχοφ – Ετοιμόγεννη σε καταφύγιο στο Κίεβο
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Αργύρης Γιαννίκης: «Σημασία για μένα έχει να κερδίζει η ΑΕΚ»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εχσάν Χατζισαφί: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ΑΕΚ»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Η βραδιά που «μίλησε» η ψυχή και το refuse to lose!
- Ευρωπαϊκές λίστες: Πότε δηλώνονται στην UEFA - Πόσες αλλαγές δικαιούται κάθε ομάδα
- Λανουά Παρασκήνιο: Όσα είπε στους διαιτητές για το μέλλον του!
- Χίος: Τουλάχιστον 15 νεκροί από τη σφοδρή σύγκρουση Λιμενικού και σκάφους που μετέφερε μετανάστες (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτες τους ημιτελικούς του κυπέλλου ΟΦΗ - Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και το Αστέρας Aktor - Ολυμπιακός
