Ολυμπιακός: Ποιος Παναθηναϊκός; Το μεγαλύτερο κίνητρο για τον τίτλο λέγεται... Πρίντεζης!

Ολυμπιακός: Ποιος Παναθηναϊκός; Το μεγαλύτερο κίνητρο για τον τίτλο λέγεται… Πρίντεζης! | Basket League

Παίκτες και σταφ στον Ολυμπιακό έχουν έναν παραπάνω λόγο να θέλουν το πρωτάθλημα της Basket League και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να φορτσάρει την πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν. Φτιάχτηκε για να παίξει όλα τα παιχνίδια της φετινής διαδρομής και ήταν παρών, για να αρπάξει την ευκαιρία του στο Βελιγράδι, λίγο πριν ο Μίσιτς τον «σκοτώσει» από την περίμετρο. Ωστόσο η στεναχώρια της μίας βραδιάς δεν είναι ικανή να κρατήσει πίσω αυτήν την παρέα, που έχει… λοκάρει τον τίτλο του πρωταθλητή από την επιστροφή της το περσινό καλοκαίρι στην Basket League.

Η συνειδητή απόφαση της ομάδας του Ολυμπιακού και των προέδρων του να απέχουν από τα εγχώρια μπορεί να κράτησε τους Πειραιώτες μακριά από το προσκήνιο των τίτλων, αλλά μεγάλωσε τη δίψα για επιτυχίες. Κάτι που αποδείχτηκε από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας άλλωστε, με τον Σάσα Βεζένκοφ να εκμηστυρεύεται στο sportday.gr πως αυτό ήταν το παιχνίδι που ξεκλείδωσε όλη την ομάδα.

Βεβαίως δεν ήταν ικανό το Κύπελλο να κορέσει την επιθυμία για τίτλους, τόσο στην ομάδα όσο και στους προέδρους του Ολυμπιακού. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ονειρεύονται την επιστροφή στην κορυφή, ως επιστέγασμα μίας υπέροχης σεζόν για τους Πειραιώτες και για τον λόγο αυτόν έχουν ασκήσει βέτο στις συζητήσεις περί των μεταγραφών, ασχέτως αν οι ζυμώσεις μπορεί να γίνονται σε όλη αυτήν τη διάρκεια.

Το κίνητρο Ολυμπιακού και Μπαρτζώκα

Η κακή παρένθεση των τριών δεκαλέπτων απέναντι στο Περιστέρι ανήκει πλέον στον παρελθόν και ο Ολυμπιακός το απέδειξε στα δύο επόμενα παιχνίδια, συντρίβοντας χθες τον Προμηθέα με 43 πόντους διαφορά. Άπαντες στον οργανισμό σκέφτονται το πρωτάθλημα και το κίνητρο είναι τεράστιο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να κατέκτησε την Euroleague με τον Ολυμπιακό το 2013, ωστόσο δεν έχει ακόμα στην κατοχή του το πρωτάθλημα Ελλάδας και δεδομένα θέλει να πάρει το παρθενικό του, με την ομάδα της καρδιάς του. Οι Πειραιώτες είναι το φαβορί, το πλεονέκτημα έδρας είναι στα χέρια τους και καλούνται να αποδείξουν στο γήπεδο την ανωτερότητά τους επί του «αιωνίου», μόλις οι δύο ξεμπερδέψουν από τη σειρά των ημιτελικών με Προμηθέα και Λάρισα αντίστοιχα.

Η παρέα που θέλει να κάνει τον Πρίντεζη να χαμογελάσει

Δεν είναι απλώς το μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός και κάνει τους φίλους του να αισιοδοξούν πως σε μερικά βράδια από τώρα θα πανηγυρίζουν, αλλά και το κλίμα που επικρατεί. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ο ορισμός του… περνάνε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω, με πρώτο από όλους τον Κουίνσι Έισι. Ο Τεξανός μάζεψε όλη την ομάδα, τους παίκτες, το σταφ και κάθε μέλος του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ την Κυριακή για ένα μπάρμπεκιου βγαλμένο από την πατρίδα του.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

 

Αυτή η αύρα της ομάδας αποπνέει φυσικά από τα αποδυτήρια. Το βλέπανε άλλωστε οι φίλοι του Ολυμπιακού στο παρκέ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, από τα βίντεο της εισόδου που τόσο πολύ λατρεύτηκαν ως το αγωνιστικό μέρος. Ο τελευταίος στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από τον τίτλο και για τον Γιώργο Πρίντεζη.

Στο Βελιγράδι άπαντες δάκρυσαν, ο ίδιος είπε πως τους αγαπάει όλους αλλά ήρθε η ώρα να φύγει με χαμόγελο, κάτι που θέλουν να του χαρίσουν οι ίδιοι του οι συμπαίκτες. Άλλωστε ο Πρίντεζης δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που είχε συνηθίσει την περασμένη δεκαετία, αποδεχόμενος έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, όμως στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού η πιθανότητα της απόσυρσής του το καλοκαίρι φουσκώνει με ένα ακόμα κίνητρο τα πανιά.

Αυτό το πρωτάθλημα οι παίκτες του Ολυμπιακού το θέλουν για χίλιους και έναν λόγους, με τον Πρίντεζη να είναι ένας εκ των σημαντικότερων. Στα αποδυτήρια, μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι μπορεί να είναι και ο πιο σημαντικός!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News