ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: Οσοι δεν μπορείτε, στα σπίτια σας!

Ο Μαρίνος Πρίντεζης ξεκαθαρίζει κατηγορηματικά πως πρέπει να παρθούν αποφάσεις… χθες γιατί το βαρέλι συνεχώς δεν έχει πάτο και καλεί τους Αλβέρτη-Διαμαντίδη να τρίξουν τα δόντια σε όσους δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος του Παναθηναϊκού.

Όταν έχασε ο Παναθηναϊκός από τον Αρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αναρωτήθηκα «άραγε υπάρχει και συνέχεια ή μήπως ήταν ένα κακό φεγγάρι;». Αμ.. δε! Ούτε καν! Που να το φανταζόμουν ότι θα έχει και συνέχεια. Η λέξη «ντροπή» έχει ακουστεί 2-3 φορές φέτος. Ε… και; Εχει αλλάξει κάτι; Όχι! Οι παίκτες ή για να είμαι πιο ξεκάθαρος, αρκετοί από τους ξένους της ομάδας δείχνουν ή λανθασμένη νοοτροπία ή ότι πραγματικά δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αυτού του συλλόγου. Προφανώς δεν απαιτώ να κερδίζει η ομάδα όλα τα ματς, αλλά δεν μπορώ να βλέπω παίκτες όπως για παράδειγμα τον Φέρελ από το ΝΒΑ ή τον Πέρι να αδυνατούν να δείξουν κάτι. Τίποτα. Αναφέρω αυτούς τους δύο παίκτες γιατί (και) στο πρόσφατο ντροπιαστικό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Σοβαρότητα και μαχητικότητα στο… μηδέν. Καταλαβαίνω πως τα κουκιά είναι μετρημένα στο οικονομικό κομμάτι και ίσως αυτό επηρεάσει κάποιες αποφάσεις. Όμως, «Φράγκι» και «Μήτσο» αν χρειαστεί κάποιοι παίκτες ας αποχαιρετήσουν, αν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.

Η μπάλα πλέον δεν είναι στα χέρια των παικτών, αλλά στα χέρια του δύο «θρύλων» του Παναθηναϊκού. Δύο ανθρώπων που μόχθησαν τόσα χρόνια για αυτή την ομάδα στο παρκέ. Δύο ανθρώπων που ξέρουν απ’ έξω και ανακατωτά να διαχειρίζονται σωστά καταστάσεις. Είτε σε νίκες είτε σε ήττες. Προφανώς και το διοικητικό κομμάτι είναι ένα νέο… πεδίο δράσης για εκείνους. Όμως το δίδυμο Αλβέρτης-Διαμαντίδης καλούνται και θα το κάνουν, να βγουν μπροστά. Διότι όποιος δεν μπορεί, καλύτερα να αποχωρήσει.

Καταλαβαίνω πως τα κουκιά είναι μετρημένα στο οικονομικό κομμάτι και ίσως αυτό επηρεάσει κάποιες αποφάσεις. Όμως, «Φράγκι» και «Μήτσο» αν χρειαστεί κάποιοι παίκτες ας αποχαιρετήσουν, αν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.

Προφανώς δεν είναι εύκολο το «φύγε εσύ, έλα εσύ». Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ΤΣΣΚΑ, να αλλάζει παίκτες ανά πάσα ώρα και στιγμή. Να έχει βαθύ πορτοφόλι. Στη τελική ας κάνουν μια «ψυχανάλυση», όπως ανέφερε ο Γιώργος Καλαϊτζής. Όμως για να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά, με τα λόγια δεν γίνεται τίποτα. Μόνο πράξεις. Ούτε κανακέματα. Μόνο μαστίγιο και καρότο. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Διότι αν κάποιοι ξένοι δεν καταλάβουν που βρίσκονται, τότε το -33 από τους Σέρβους θα είναι μόνο η αρχή μιας καταστροφικής χρονιάς και είναι κρίμα για τα όσα κάνει η νέα διοίκηση. Εν κατακλείδι, Φραγκίσκο και Δημήτρη πάρτε αποφάσεις άμεσα γιατί γνωρίζω καλά πόσο αγαπάτε την ομάδα και πόσες φορές έχετε ματώσει για αυτό το σήμα.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News