Ιωάννης Παπαπέτρου: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο»!

Ο Ελληνας φόργουορντ έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, αλλά και προς την ομάδα για αυτά τα χρόνια παρουσίας στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου χώρισαν τους δρόμους τους και ο διεθνής φόργουορντ έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μόνο ευχαριστώ !! Σε όλους του συμπαίχτες μου, τους προπονητές και στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα τέσσερα χρόνια στα οποία μοιραστήκαμε μαζί χαρές αλλά και λύπες! Απεριόριστη εκτίμηση αλλά και αγάπη για τους φιλάθλους της ομάδας μας, που με αγκάλιασαν και με έκαναν από την πρώτη στιγμή να νιώσω τον Παναθηναϊκό σαν οικογένεια μου. Στον Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που με έφερε στην ομάδα και με στήριξε έως και την τελευταία ημέρα που ήμουν μέλος της, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς.

Είμαι ευγνώμων για αυτά τα τέσσερα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί. Ο Παναθηναϊκός θα έχει για πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Εύχομαι ολόψυχα στον σπουδαίο αυτό σύλλογο την καλύτερη δυνατή επιτυχία στο μέλλον!».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioannis Papapetrou (@pap_33)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News