ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Θέλει κι’ άλλους Νάραϊ για να γίνει ανταγωνιστικός

EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού, αξιοποιώντας το γρήγορο γκολ του Μπράντον και ο Αντώνης Τσακαλέας καταγράφει όλα όσα λείπουν από τον Δικέφαλο

Ο ΠΑΟΚ νίκησε και αυτό είναι το μόνο που μπορεί να κρατήσει ο «Δικέφαλος του Βορρά». Οι «ασπρόμαυροι» στηρίχθηκαν στο γρήγορο γκολ και όσο το παιχνίδι ήταν ανοικτό έβγαζαν άγχος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ. Πριν την συμπλήρωση επτά λεπτών, ο «Δικέφαλος του Βορρά» άνοιξε το σκορ με τον Κάλεντ Νάραϊ να ξεκινά να γράφει ασίστ. Ο Γερμανός είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Λευτέρη Λύρατζη, και το γύρισμά του ήταν βούτυρο στο ψωμί του Μπράντον Τόμας. Ο Ισπανός ήταν εκεί που έπρεπε και νίκησε τον Ανέστη.

Λες και υπήρχε μόνο ο Νάραϊ…

Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ο ΠΑΟΚ έδειχνε να παίζει… μονόπατα. Ο Κάλεντ Νάραϊ ήταν ο παίκτης που άπαντες τον έψαχναν. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν μονοδιάστατος, και φυσικά προβλέψιμος. Ρήγματα έγιναν καθώς οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν είχαν απαντήσεις, όμως τέτοιου είδους παιχνίδι μπορεί να δώσει πράγματα απέναντι στον Παναιτωλικό, αλλά όχι απέναντι σε άλλες ομάδες.

Η απουσία αριστερού εξτρέμ «φωνάζει»

Είναι τόσο… κανονικό εξτρέμ ο Νάραϊ που η απουσία ενός εξτρέμ από την άλλη πλευρά «βγάζει μάτια». Και αν ανοίξουμε πάλι τη συζήτηση για το αριστερό εξτρέμ, θα πούμε πάλι τα ίδια και τα ίδια. Και με τον Νάραϊ να έχει αυτή την εικόνα, έρχεται το ερώτημα που αφορά τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που απουσίαζε λόγω τιμωρίας.

Η πρεμιέρα του Κουλιεράκη

Ο Κώστας Κουλιεράκης πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Σβέριρ Ίνγκασον. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δεν πιέστηκε, αλλά έδειξε άνεση με τη μπάλα στα πόδια, δοκίμασε ένα σουτ που δυσκόλεψε τον Ανέστη. Στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η πίεση αυξήθηκε ο Κουλιεράκης είχε και πάλι σωστές τοποθετήσεις, δείχνοντας συγκεντρωμένος.

Αυτός ο ΠΑΟΚ έχει δρόμο ακόμα…

Ο ΠΑΟΚ, πέρα από τη νίκη, δεν έχει κάτι άλλο να κρατήσει. Ο «Δικέφαλος» δεν μπόρεσε να δημιουργήσει καταστάσεις με τις οποίες θα «κλείδωνε» την αναμέτρηση. Ταχύτητα δεν έχει, ένα αριστερό εξτρέμ του λείπει, και γενικά ένας ακόμα παίκτης με ατομική ενέργεια, καθώς απέναντι στον Παναιτωλικό, μόνο ο Νάραϊ την είχε.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News