ΠΑΟΚ: Οι τρεις ήττες του ΠΑΟΚ στο ίδιο παιχνίδι…

EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ υπέστη την πρώτη του ήττα για φέτος, που όμως μοιάζει να είναι σαν… τρεις μαζεμένες. Ο Αντώνης Τσακαλέας εξηγεί.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από το στάδιο Τούμπας, έχοντας ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό, σε μια χρονική στιγμή που φετινού πρωταθλήματος που θυμίζει την αντίστοιχη νίκη του ΠΑΟΚ στις 30 Σεπτεμβρίου 2019, στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού, όταν και ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε την πρώτη μεγάλη δήλωση τίτλου εκείνης της αλησμόνητης ασπρόμαυρης σεζόν. Ο ΠΑΟΚ μέτρησε τρεις ήττες μέσα στην ίδια βραδιά.

Ήττα πρώτη: Η χαμένη ευκαιρία να ζεστάνει τον κόσμο

Ο ΠΑΟΚ έχασε στην έδρα του, στην αναμέτρηση με τα περισσότερα κομμένα εισιτήρια μετά από καιρό. Στην Τούμπα κόπηκαν λίγο πάνω από 22.000 εισιτήρια. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, που άλλος την έχει κατακρίνει την ομάδα για τη μεταγραφική της πολιτική, άλλος της φταίει ο Ιβάν Σαββίδης που δεν έριξε λεφτά τον Σεπτέμβριο, άλλος της φταίει ο Ραζβάν Λουτσέσκου που βάζει ακόμα Βιεϊρϊνια και Μπίσεσβαρ, άλλος του φταίει ο Ζοσέ Μπότο για τους ποδοσφαιριστές που έφερε, βρέθηκε εκεί. Όλοι αυτοί που έχουν αυτές τις απόψεις, πήγαν την Κυριακή στην Τούμπα. Πήγαν να στηρίξουν, περιμένοντας ένα μήνυμα από την ομάδα τους. Η ήττα τούς άδειασε, τους απογοήτευσε.

Δεύτερη ήττα: Έχασε έναν ακόμα «τελικό»

Ο Παναθηναϊκός κερδίζει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον ΠΑΟΚ. Τη μια, αυτό έγινε στον τελικό του κυπέλλου, όπως έγινε, και ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στους τίτλους μετά από οκτώ χρόνια. Τώρα, αυτό το ματς ήταν περισσότερο «τελικός» για τον ΠΑΟΚ που ήταν στο -4, και πλέον βρίσκεται, μαζί με τον Ολυμπιακό, στο -7 από τον Παναθηναϊκό που είναι στην κορυφή.

Τρίτη ήττα: Έχασε ματς στο οποίο προηγήθηκε

Είναι εντελώς διαφορετικό να χάνεις ένα ματς που δεν σου βγήκε, που ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, που κάτι έγινε και στράβωσε, και άλλος να χάνεις ένα ματς το οποίο κατάφερες, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, να το φέρεις εκεί που ήθελες, στην έδρα σου. Ο ΠΑΟΚ έχασε σε ματς που πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια. Αυτό, πονάει διπλά για μια ομάδα, ειδικά σαν τον ΠΑΟΚ, που δείχνει πως ψάχνει από ένα ματς να «πιαστεί» και αυτό δεν της βγαίνει. Δε λέω ότι έχασε μόνος του. Έχασε από μια ομάδα που έχει, ως οργανισμός, μια στοχοπροσύλωση που θυμίζει τον ΠΑΟΚ της σεζόν 2018-19.

Νέες δύσκολες εξετάσεις σε Λιβαδειά και Πειραιά

Ακολουθούν δυο εκτός έδρας αναμετρήσεις για τον ΠΑΟΚ με Λεβαδειακό και Ολυμπιακός. Δυο ματς στα οποία ο Δικέφαλος έχει πλέον ένα ακόμα μεγαλύτερο «πρέπει» από πάνω του. Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, ο καθένας από το πόστο του, καλείται να τα βάλει όλα σε μια σειρά και να παρθούν αποφάσεις για τη διαχείριση της κατάστασης που υπάρχει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News