ΠΑΟΚ: Ραζβάν, έπαψε να είναι σύμπτωση

EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας, και μάλιστα στις δυο τελευταίες αναμετρήσεις… κατάφερε να ισοφαριστεί στις καθυστερήσεις, και αυτό δεν είναι πλέον σύμπτωση.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να φύγει με άδεια χέρια από τη Λιβαδειά. Στο Ηράκλειο προηγήθηκε. Στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό προηγήθηκε. Στη Λιβαδειά προηγήθηκε. Κρατούσε στα χέρια του 9 βαθμούς και πήρε μόλις δυο. Στις δυο εκτός έδρας αναμετρήσεις, μάλιστα, δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις, με τον ίδιο τρόπο. Δέχθηκε γκολ με γέμισμα στη μεγάλη του περιοχή.

Που είναι τα «βαριά χαρτιά» του;

Ο ΠΑΟΚ έχει στην ενδεκάδα του παίκτες όπως οι Ίνγκασον, Ζίβκοβιτς, Κούρτιτς. Παίκτες που έχουν συμβόλαια εκατομμυρίου.  Ναι, ο Κρόιφ είχε πει οτι «δεν έχω δει καμία σακούλα με λεφτά να παίζει μπάλα». Όταν όμως μια ομάδα δίνει τα μεγαλύτερά της συμβόλαια σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, και περιμένει από εκείνους να δείξουν του δρόμο στους νεαρότερους. Αυτό, δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής. Και ειδικά σε ματς όπως αυτά, σε Ηράκλειο και Λιβαδειά.

Ραζβάν, κάτι κάνεις λάθος…

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μερίδιο ευθύνης σε όλο αυτό. Δε θα μπορούσε να συνέβαινε αλλιώς. Κάτι κάνει λάθος. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα. Ο Λεβαδειακός, ξέροντας το τι έκανε ο ΟΦΗ στον ΠΑΟΚ, βγήκε να σώσει το ματς. Και την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ έπαιζε με το φόβο να μη του συμβεί ο,τι στο Ηράκλειο. Και όλα αυτά, με φόντο την επίσκεψη στο «Καραϊσκάκης».

Στον Πειραιά, έφτασε να παίζει τα ρέστα του

Τι εννοώ οτι ο ΠΑΟΚ «παίζει τα ρέστα του» στο «Καραϊσκάκης»; Ο ΠΑΟΚ με βάση τη βαθμολογία, αρχίζει να αγχώνεται για την πρώτη εξάδα. Όσο βαρύ και αν είναι αυτό, είναι μια πραγματικότητα με βάση τη βαθμολογία. Σε μια μεταβατική χρονιά, ο ΠΑΟΚ αδυνατεί να βρει τις ισορροπίες της μετάβασης και θα πρέπει να βρει τρόπο να πατήσει στα πόδια του και να δει, όχι μόνο του που θα πάει, αλλά και το πως θα φτάσει εκεί που θέλει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News