ΠΑΟΚ: Τα έχει αυτά το ροτέισον σε ομάδα που ζορίστηκε να στρώσει…

eurokinissi

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ήδη μια κομβική απουσία και άφησε στον πάγκο και άλλους δυο παίκτες που είχαν ανάγκη από ανάσες, με τον ΠΑΟΚ να αγχώνεται πληρώνοντας τα λάθη όλων.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε. Αυτό μετράει πάνω από όλα, ασχέτως αν αυτό έγινε με άγχος, με ροτέισον, με λάθη του διαιτητή, με, με, με.

Τρεις «κολώνες» έλειπαν ταυτόχρονα

Ο Λουτσέσκου δεν είχε τον Αουγκούστο, και άφησε εκτός τους Ίνγκασον και Ζίβκοβιτς. Μια «κολόνα» σε κάθε γραμμή. Μιλάμε για παίκτες που ο καθένας του έχει από +100 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Δεν είναι μεγάλοι σε ηλικία, είναι όμως κομβικοί παίκτες στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, στον ΠΑΟΚ που είδε και έπαθε να βρει σταθερές. Ο Λουτσέσκου ρίσκαρε, και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε. Εκ της εικόνας, όχι και τόσο αλλά, στο τέλος της ημέρας, αυτό που μετράει είναι η ουσία.

Ο Ντάντας έκανε όσα του ζητάει ο Λουτσέσκου από την πρώτη μέρα

Ο Τιάγκο Ντάντας έκανε, στην αναμέτρηση με το Λεβαδειακό όλα όσα του ζητούσε ο Λουτσέσκου εξ αρχής. Όλα όσα του εξήγησε πως θέλει το διάστημα που τον είχε βγάλει εκτός αρχικής 11άδας. Να παίζει πιο άμεσα, να πατάει περιοχή. Ο Πορτογάλος σκόραρε δυο φορές, έχασε ευκαιρία, σε μια εμφάνιση γεμάτη που ίσως «χαθεί» λόγω της ροής της αναμέτρησης.

Άλλο ματς, άλλος ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ με το Λεβαδειακό δεν θα έχει καμία σχέση με το επερχόμενο ντέρμπι. Και αυτό το ξέρουν και στους «ερυθρόλευκους». Ίνγκασον, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς θα είναι στην 11άδα. Θα ξαναγυρίσουν οι σταθερές. Αυτό έχει ο ΠΑΟΚ. Τις σταθερές του. με αυτές ζει, με αυτές πορεύεται.

Περί διαιτησίας

Μπορούμε να συζητήσουμε αρκετά για τη διαιτησία. Με έχετε παρακολουθήσει και ξέρετε πως προσπαθώ να μην ασχολούμαι. Προσπαθώ να μείνω καθαρά στο αγωνιστικό αν και πολλές φορές αυτό επηρεάζεται από τη διαιτησία. Ο Διαμαντόπουλος πήγε, είδε τη φάση του πέναλτι και τελικά δεν το έδωσε. Όπως όταν είχε πάει ο διαιτητής στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και δεν είδε πέναλτι στο γκρέμισμα του Ολιβέιρα…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News