ΠΑΟΚ: Κάνε τη δουλειά σου την Τετάρτη και… τα λέμε

Ο ΠΑΟΚ, έχοντας εξαντλήσει τα όρια το ρόστερ του, πηγαίνει την Τετάρτη στη Λαμία και μετά έχει τους τέσσερις τελευταίους αγώνες της χρονιάς στη Θεσσαλονίκη. Αλλά, ας περάσει η Τετάρτη. Εξηγεί ο Αντώνης Τσακαλέας.

Υπάρχει ένα μότο των μηχανόβιων, που αφορά την οδηγική τους συμπεριφορά στις στροφές. Οταν μπαίνει με τη μηχανή σε στροφή, στο βλέμμα σου πρέπει να είναι στην έξοδο. Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.

Αυτό οφείλει, αυτό πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Τώρα που έχει μπει σε μια δύσκολη στροφή που περιλαμβάνει τρεις διαδοχικές ήττες, με τις οποίες τέθηκε εκτός Ευρώπης και βρίσκεται πίσω στη βαθμολογία των πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να τα βάλει όλα πίσω του. Οχι «κάτω από το χαλί». Πίσω του. Αυτά τα δυο έχουν μεγάλη διαφορά.

Στο «Καραϊσκάκης», ο ΠΑΟΚ παίρνει συνολική βαθμολογία κάτω από τη βάση, σε μια αναμέτρηση στην οποία ο διαιτητής, μαζί με τον VARίστα (που έχει να σφυρίξει αγώνα από το 2018) καθόρισε το αποτέλεσμα. Το πέναλτι που δόθηκε στη φάση με Κουλιεράκη και Ναβάρο είναι «να ‘χαμε να λέγαμε» (αν το δώσει εναντίον της ομάδας σας, θα βγείτε στους δρόμους), ενώ στη φάση του δεύτερο γκολ, υπάρχει φάουλ στον Σάστρε.

Είτε ο ΠΑΟΚ έφευγε νικητής από το «Καραϊσκάκη», είτε τώρα που έφυγε με άδεια χέρια, η επόμενη μέρα είναι αυτή που μετράει. Πηγαίνει στη Λαμία, και για να τον νοιάζει το τι θα γίνει στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, πρέπει να νικήσει.

Φυσικά και όλα είναι ανοικτά. Και δε μιλάω για το Λαμία – ΠΑΟΚ αλλά για το πρωτάθλημα. Εδω ο Ολυμπιακός πάει για πρωτάθλημα που είναι ένα βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ, τι να λέμε.

Μέχρι στιγμής, μέσα στη σεζόν, ο ΠΑΟΚ μας έχει δείξει και το καλύτερο και το χειρότερο πρόσωπό του. Ολα αυτά είναι στο παρελθόν. Στο τέλος κάθε σεζόν, υπάρχει μόνο η διαχείριση του μυαλού και του ρόστερ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει στύψει το ρόστερ του. Εχει κάνει και αυτός λάθη επιλογών, λάθη διαχείρισης. Το να αρχίζουμε να λέμε το τι έγινε το καλοκαίρι, και το τι έγινε το χειμώνα, το μόνο που θα κάνει είναι το να μεγαλώσει τούτο εδώ το κείμενο. Για τον ΠΑΟΚ, το θέμα είναι ένα. Το τι μπορεί να κάνει μετά την Τετάρτη.

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στη Λαμία την τετάρτη και ακολούθως έχει τέσσερις αγώνες στη Θεσσαλονίκη. Τρεις στην Τούμπα και έναν στο τέλος της χρονιάς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εχει να υποδεχθεί στην Τούμπα ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ας περάσει η Τετάρτη και μετά θα έρθει η ώρα της οικογένειας του ΠΑΟΚ που θα κληθεί να διαχειριστεί μια ιδιαίτερη κατάσταση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News