Σλόμποντα Τούζλα - Ολυμπιακός 19-27: Με 2 στα 2 επί των Βόσνιων στους «32» του EHF European Cup

Άνετη επικράτηση των «ερυθρλεύκων» και στην Τούζλα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας, αν και αγωνίστηκαν χωρίς τους Μοντόρο, Μπάγιο και Μπάουερ, επικράτησαν με 27-19 της Σλόμποντα Τούζλα στη Βοσνία, στη ρεβάνς του δεύτερου γύρου του EHF European Cup και σε συνδυασμό με τη νίκη (34-24) στο πρώτο ματς στην Ηλιούπολη, πέρασαν θριαμβευτικά στην επόμενη φάση.
Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω με 3-1, αλλά ο Παπαδόπουλος έδωσε προβάδισμα στην ελληνική ομάδα με 5-4, ενώ ο Σλαβούλιτσα, με εξαιρετικό γκολ «έγραψε» το 6-4, στο 12ο λεπτό.
Η Σλόμποντα με σερί 4-0, προσπέρασε με 8-6, όμως ο Βέμπερ ισοφάρισε σε 10-10, στο 24:40, ενώ ήταν και αυτός που «έκλεισε» το ημίχρονο, σκοράροντας ξανά στο 28ο λεπτό, για το 12-11 των «ερυθρόλευκων».
Με γκολ του Βέμπερ στο 42ο λεπτό, ο Ολυμπιακός ξέφυγε με +3 (18-15) και δεν ξανακοίταξε πίσω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Μπιανκόν ζήτησε από τον Ποντένσε να επιστρέψει
- Ντέμης: «Το να κάνει η ΑΕΚ ένα σουτ σε όλο το ματς είναι πρωτόγνωρο»
- Καντσελιέρι: «Όταν ο κόσμος τραγουδάει το όνομά σου στη Θεσσαλονίκη είναι ανατριχιαστικό»
- Ροντινέι: Το video που τραγούδησε μαζί με την Δέσποινα Βανδή και έγινε viral
- Ολυμπιακός: Το «πρώτο απ' τα πολλά» του Μουζακίτη και τα λόγια των ερυθρόλευκων μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος