ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Στο δυναμικό του ΠΑΟΚ και φέτος Καβουσανάκης και Αποστόλου
Ο 27χρονός εξτρέμ, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», ενώ ο μεγαλόσωμος πίβοτ είναι στην ομάδα από τα τμήματα υποδομής της.
Με νέες κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο άρχισαν τη μέρα ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών. Ανακοίνωσαν την ανανέωση συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 με τον εξτρέμ Βασίλη Καβουσανάκη και τον μεγαλόσωμο Έλληνα πίβοτ Αλέξανδρο Αποστόλου, ο οποίος έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι και αυτή τη σεζόν στον ΠΑΟΚ, μετά την πετυχημένη χρονιά που ήμασταν στους τελικούς του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Περιμένω την επόμενη χρονιά να είμαστε ακόμα περισσότερο ανταγωνιστικοί, καθώς έχουμε και την πρόκληση του EHF European Cup μπροστά μας», δήλωσε ο Καβουσανάκης, ενώ ο Αποστόλου τόνισε για την ανανέωση συνεργασίας: «Είμαι πανευτυχής, που συνεχίζω στην ομάδα η οποία με άνδρωσε στο χάντμπολ. Μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά, ανυπομονώ να επιστρέψουμε στο γήπεδο, να συναντηθώ με τους παλιούς συμπαίκτες και να γνωρίσω τους καινούριους».

