ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Στη Θεσσαλονίκη η Μπροκάρντο
Το μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ από τη Βραζιλία, η περιφερειακός Μπάρμπαρα Μπροκάρντο έφτασε στη Θεσσαλονίκη κι ενσωματώνεται άμεσα στη νέα της ομάδα.
Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Βραζιλιάνα περιφερειακός Μπάρμπαρα Μπροκάρντο (Barbara Brocardo).
Το μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ θα ενσωματωθεί αύριο στις προπονήσεις της ομάδας, όπου θα έχει και την πρώτη γνωριμία με τις νέες του συμπαίκτριες και το προπονητικό τιμ.
«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έφτασα στην Θεσσαλονίκη, για την οποία έχω ακούσει υπέροχα λόγια. Ανυπομονώ να γνωρίσω τη νέα μου ομάδα, τις νέες μου συμπαίκτριες και το τεχνικό τιμ, και όλοι μαζί να κάνουμε φέτος μεγάλα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη», τόνισε η Λατινοαμερικάνα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΕΟΕ: Σε εξέλιξη οι εργασίες για να ζωντανέψει ξανά το Εθνικό Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο! (VIDEOS)
- Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7
- Ολυμπιακός: Ο διαφορετικός «Θεός της μπάλας» και μια ομαδάρα που δεν έχει πιάσει το ταβάνι της
- Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις: Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού - Γιατί η Κυριακή είναι κρίσιμη μέρα
- ΟΦΗ: Μπήκαν αποστολή Αθανασίου και Ρομάνο για Λεβαδειακό
