ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει κι άλλο στα εξτρέμ με Μανωλούδη
Ο Αριστείδης Μανωλούδης άρχισε την καριέρα του στον Φοίβο Συκεών το 2007, κατέγραψε πολλές συμμετοχές στην Handball Premier, σε πολύ μικρή ηλικία και παρέμεινε στους «Συκεώτες» μέχρι και την περσινή αγωνιστική περίοδο.
Νέα κίνηση για την ενίσχυση στα άκρα από την ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Οι δευτεραθλητές Ελλάδας ανακοίνωσαν για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 τη συνεργασία τους με τον Αριστείδη Μανωλούδη, ο οποίος κλείνει την άλλη βδομάδα τα 22 (29/09) κι αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ.
Άρχισε την καριέρα του στον Φοίβο Συκεών το 2007, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές στην Handball Premier, σε πολύ μικρή ηλικία, και παρέμεινε στους «Συκεώτες» μέχρι και την περσινή αγωνιστική περίοδο.
Διεθνής με τις ηλικιακές κατηγορίες της χώρας μας, με συμμετοχές σε καμπ και φιλικούς αγώνες.
«Αρχικά να ευχηθώ μία υγιή χρονιά σε όλους τους αθλητές και παρόντες του αθλήματος. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους και εύχομαι να βοηθήσω στο μέγιστο έτσι ώστε αυτοί να επιτευχθούν», τόνισε ο Αριστείδης Μανωλούδης με αφορμή την έναρξη της νέας συνεργασίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
