ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΕΚ: «Έτοιμοι για τον αγώνα με την Πέλιστερ», τονίζει ο Κοτσιώνης
Ο νεαρός αθλητής Κωνσταντίνος Κοτσιώνης επισήμανε μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη Νικαίας ότι η ομάδα είναι ήδη συγκεντρωμένη στο επόμενο ευρωπαϊκό ματς και ανυπομονεί να ζήσει και τη συμπαράσταση του κόσμου.
Στο περιθώριο του αγώνα με τον Άρη Νικαίας και τη νέα νίκη της ΑΕΚ κλήθηκε για δηλώσεις ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης. Ο νεαρός αθλητής τόνισε ότι η ομάδα είναι έτοιμη για τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Πέλιστερ και ότι ανυπομονεί να ζήσει τις ενθουσιώδεις εκδηλώσεις του κοινού.
Αρχικά ο Κοτσιώνης μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη Νίκαιας: «Ο κόουτς μας έδωσε χρόνο συμμετοχής και όσο περνάει ο χρόνος μας εμπιστεύεται όλο και περισσότερο. Πιστεύω πως ανταποκριθήκαμε σε αυτά που μας ζήτησε. Αναφορικά με τον αγώνα, υπήρχαν πολλά λάθη αλλά είχαμε υψηλό ρυθμό και δεν δυσκολευτήκαμε να πάρουμε τη νίκη».
Για τον επερχόμενο αγώνα με την Πέλιστερ ανέφερε: «Ο πιο σημαντικός στόχος εξ αρχής ήταν ο αγώνας της Τρίτης. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όμως και επειδή δεν κοιτάζαμε μόνο το ματς απέναντι στην Πέλιστερ αντιμετωπίσαμε το ματς με τον Άρη Νίκαιας σοβαρά και κάναμε ό,τι μας είπε ο προπονητής. Πάντως, θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Πέλιστερ. Έχουμε 2-3 προπονήσεις ακόμα αλλά ανυπομονούμε γιατί θα δούμε ξανά τον κόσμο μας από κοντά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τα πράγματα δεν είναι όπως ίσως φαντάζεστε, νομίζετε ή θεωρείτε ότι είναι
- Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ζοφρέ Μονκαντά που είχε βρει τον Εμπαπέ όταν ήταν 12 και συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
- ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ που έσπασε ο Τάισον κόντρα στην Άντερλεχτ
- Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε απόλυτα με τον Ρόδρι και φουλάρει για τη βόμβα της χρονιάς
- UEFA Ranking: Απομακρύνθηκε η 10η θέση για την Ελλάδα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
