ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΑΟΚ: «Κρίσιμο το ματς με τον Αερωπό», τονίζει ο Σεϊρεκίδης

Αν στην αυριανή 12η αγωνιστική της Handball Premier δεσπόζει γενικά το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό τότε στον 2ο όμιλο ξεχωρίζει ο αγώνας του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ με τον 2ο Αερωπό Έδεσσας.

Το δικό του ματς κορυφής έχει και ο 2ος όμιλος στη Handball Premier. Ναι μεν εκεί είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα με τον ΠΑΟΚ να μετράει εννέα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ωστόσο στην αυριανή 12η αγωνιστική ο «δικέφαλος» θα βρεθεί στην Έδεσσα για ν’ αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο Αερωπό, που βρίσκεται στη 2η θέση (ο αγώνας αρχίζει στις 18:00).
Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του κόντρα στον Ζαφειράκη Νάουσας συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στον 2o όμιλο και λίγο πριν από το τέλος θέλει ν’ αυξήσει το απόλυτο. , Ο Αερωπός βρίσκεται σταθερά στη 2η θέση, κυνηγά με αξιώσεις την είσοδο του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και θέλει να φανεί ανταγωνιστικός και στο αυριανό ματς. 
Ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης του ΠΑΟΚ θεωρεί κρίσιμο το παιχνίδι: «Έχουμε μία σειρά νικηφόρων αγώνων όπου θέλουμε να διατηρήσουμε. Είναι από τα κρισιμότερα παιχνίδια όπου έχουμε να αντιμετωπίσουμε στον βόρειο όμιλο. Θέλουμε να έχουμε το αήττητο και να μην χάσουμε κάποιο βαθμό, καθώς αυτό θα μας δημιουργήσει πρόβλημα στα Play-Off. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, έχουμε μελετήσει την ομάδα του Αερωπού, και είμαστε έτοιμοι για τη νίκη. Θα θέλαμε πολύ να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, για να μας στηρίξει όπως κάνει παραδοσιακά στο γήπεδο της Έδεσσας», δήλωσε ο άσος του ΠΑΟΚ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News