Χάντμπολ: Η Ελλάδα θα έχει συμμετοχή στη 18η Μεσογειάδα εφήβων
Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ενημέρωσε την Μεσογειακή Συνομοσπονδία Χάντμπολ για τη συμμετοχή της εθνικής εφήβων στη 18η Μεσογειάδα, η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 20-27 Φεβρουαρίου στην Άγκυρα.
Η Μεσογειάδα των εφήβων είναι καθιερωμένο event στο χάντμπολ, το οποίο φέτος έχει προκηρυχθεί για τα τέλη Φεβρουαρίου στην Άγκυρα της Τουρκίας και έγινε γνωστό ότι η Ελλάδα θα έχει και φέτος συμμετοχή.
Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) ενημέρωσε την Μεσογειακή Συνομοσπονδία Χάντμπολ (ΜHC) ότι θα μετάσχει με την εθνική εφήβων στην 18η Μεσογειάδα ανδρών Κ18, η οποία θα διεξαχθεί στην τουρκική πρωτεύουσα στο διάστημα 20-27 Φεβρουαρίου.
Στους αγώνες θα πάρουν μέρος δέκα χώρες και είναι οι: Ελλάδα, Τουρκία, Ισπανία, Κροατία, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Αίγυπτος, Αλγερία και Κουβέιτ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αταμάν: «Κερδίσαμε την πρωτοπόρο και δείχνει τη δυναμική μας»
- ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στους «16» του Conference League - Πότε θα γίνουν τα ματς
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Μεταγραφές χωρίς συνεννόηση
- Μεντιλίμπαρ: Τι δώρο ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη
- Ολυμπιακός: Ο Λαρεντζάκης δεν είναι «αυτός που δεν παίζει»
