Μπιτς χάντμπολ: Σχολή κριτών στην Κρήτη εν όψει των Παγκοσμίων πρωταθλημάτων

Χρειάζεται νέους κριτές το άθλημα του μπιτς χάντμπολ εν όψει των Παγκοσμίων πρωταθλημάτων κι άλλων διεθνών διοργανώσεων, που ανέλαβε η Κρήτη και γι’ αυτόν τον λόγο η ΟΧΕ προκήρυξε σχολή κριτών για τον Μάρτιο.

Σχολή υποψηφίων Κριτών στο Ηράκλειο Κρήτης διοργανώνει τον Μάρτιο η επιτροπή μπιτς χάντμπολ της ΟΧΕ. Είναι κίνηση, που κρίθηκε επιβεβλημένη διότι τον Ιούνιο έρχονται Παγκόσμια πρωταθλήματα στο νησί, το 2023 Μεσογειακοί Αγώνες και υπάρχει ανάγκη για νέους κριτές.

Η Επιτροπή μπιτς χάντμπολ της ομοσπονδίας λοιπόν, διοργανώνει τη σχολή στο διάστημα 18-22 Μαρτίου 2022 για την ενίσχυση του δυναμικού στη διοργάνωση των Παγκοσμίων πρωταθλημάτων Beach Handball (ανδρών-γυναικών/εφήβων-νεανίδων) από 14-26 Ιουνίου 2022 και των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων το 2023.

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμα: «Στη σχολή θα διδάξει ο λέκτορας και delegate Beach Handball της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ Γιάννης Μεϊμαρίδης. Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στο χώρο του Παγκρητίου Σταδίου, ώρες 18:00-21:00 και εναλλακτικά 19:00-22:00.

Οι υποψήφιοι/ες θα συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής τους στη Σχολή κατά την πρώτη ημέρα της παρουσίας τους σε αυτήν. Στους επιτυχόντες/ούσες της Σχολής θα απονεμηθεί Δίπλωμα Κριτή του Beach Handball και θα μπορούν να ενεργοποιηθούν άμεσα στις διοργανώσεις της ΟΧΕ.

Περαιτέρω πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6944685856 (Παύλος Ποτουρίδης) και 6974884607 (Γιάννης Μεϊμαρίδης)».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News