Χάντμπολ: Ελεύθερη η είσοδος στο Ελλάδα-Βοσνία για τους ανθρώπους του αθλήματος

Η ΟΧΕ ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 16/3 στη Χαλκίδα, στον αγώνα της εθνικής μας ομάδας ανδρών με τη Βοσνία για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, θα μπορούν να μπουν με προσκλήσεις αθλητές, προπονητές, παράγοντες και διαιτητές του αθλήματος.

Η εθνική χάντμπολ των ανδρών βρίσκεται στο… φόρτε της προετοιμασίας της για τον αγώνα με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2023.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου- Χαλκίδας την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:15 και η ΟΧΕ θέλοντας να εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή συμπαράσταση για τους διεθνείς ανακοίνωσε ότι θα είναι ελεύθερη η είσοδος για τους συντελεστές του αθλήματος, δηλαδή με προσκλήσεις αθλητές, προπονητές, παράγοντες και διαιτητές του αθλήματος, οι οποίοι θα μπουν στο γυμναστήριο με προσκλήσεις.

«Αναγκαία και πολύτιμη η στήριξη από την οικογένεια του αθλήματος»

Η ανακοίνωση: «Η στήριξη της οικογένειας του αθλήματος στην Εθνική μας ομάδα είναι αναγκαία και πολύτιμη και για αυτό τον λόγο σας ζητούμε να σταθείτε στο πλευρό της σε αυτό το καθοριστικής σημασίας παιχνίδι για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Ομοσπονδία αποφάσισε να διαθέσει προσκλήσεις στους συντελεστές του αθλήματος προκειμένου να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Τα σωματεία μπορούν να αποστείλουν έως τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 στο e-mail ([email protected]) τα ονόματα των μελών (παράγοντες, προπονητές, αθλητές-τριες) που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, προκειμένου να προμηθευτούν τις αντίστοιχες προσκλήσεις.

Επίσης τα μέλη των Ενώσεων, οι Σύνδεσμοι Προπονητών (ΣΥΠΧΕ), Αθλητών (ΠΣΑΧ) και οι Σύνδεσμοι Διαιτητών και Κριτών, μπορούν να προμηθευτούν προσκλήσεις με την ίδια διαδικασία.

Λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ για την είσοδο στην εγκατάσταση ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα από την ΓΓΑ, όπως χρήση μάσκας, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ανήλικοι έως 12 ετών με self test την ημέρα του αγώνα, ανήλικοι 13-17 ετών, rapid test 48 ωρών ή PCR 72 ωρών».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News